Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo Mythology Duman Mystic M

Šifra izdelka: D-231919 | EAN koda: 8435565935566
44,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Mythology

Opis

Dildo Mythology Duman Mystic je izdelan iz tekočega silikona in je primeren tako za začetnike kot tudi zahtevnejše uporabnike, za vaginalno ali analno uporabo.

Duman Mystic je vsestranski dildo, ki ga boste lahko uporabili samostojno ali v paru. Idealen je za pripenjanje na strap-on pasove saj ima tanek podstavek. Zagotavlja neprimerljivo čvrstost, vendar brez izgube elastične zmogljivosti, in ga je mogoče namestiti na katero koli gladko površino. Rahlo ukrivljena oblika omogoča enostavno stimulacijo g-točke in prostate. Posebnost dilda Mythology Duman Mystic je spreminjanje barve. Ko je dildo na sobni temperaturi je njegova barva vesoljsko vijolična, ko pa se ogreje na telesno temperaturo ali več pa barvo spremeni v rožnato. Na voljo je v treh velikostih S, M in L.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje