Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rokav za masturbator Satisfyer Kinky Waves

Šifra izdelka: E28163 | EAN koda: 4049369015863
17,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Skin
Material: TPE
Dolžina: 21,7 cm
Max Diameter: 6,6 cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Nubs and ripples
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Rokav Satisfyer Kinky Waves je vložek za tvoj Satisfyer Men in Satisfyer Men One in te bo razveselil z raznolikostjo, ki se ji ni mogoče upreti.

Rokav navduši z mehkimi letvicami v obliki valov in čutnimi gumbi, ki te čutno stimulirajo že takoj, ko zdrsneš vanj. Medtem boš občutil impresiven sesalni učinek. Tako tvoje vzburjenje ne bo postalo le bolj trdno, ampak bo tudi dlje trajalo. Da bo tvoja izkušnja še bolj realistična, priporočamo uporabo lubrikanta. Zaradi mehkega materiala kibernetske kože Cyberskin je rokav mogoče brez težav enostavno očistiti. Za površinsko čiščenje zadostuje topla voda in blago milo. Da bo rokav čim dlje gladek, priporočamo, da nato uporabiš še negovalni puder. Preizkusi ga in poskrbi za razburljivo raznolikost.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje