Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Rokav za masturbator Satisfyer Chambers of Pleasure

Šifra izdelka: E28159 | EAN koda: 4049369015825
17,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Skin
Material: TPE
Dolžina: 21,7 cm
Max Diameter: 6,6 cm
Suitable for: Men
Opening: Neutral
Internal structure: Ripples
Easy to clean: Yes
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Rokav Chambers of Pleasure je primeren za tvoj Satisfyer Men One in Satisfyer Men in te bo razveselil z raznolikostjo, ki se ji ni mogoče upreti.

Rokav je sestavljen iz mehkih prekatov in prožnih sten, ki te čutno stimulirajo že takoj, ko zdrsneš vanj. S prodiranjem v debelejše zadnje stene se ustvari sesalni učinek, ki poskrbi, da tvoje vzburjenje postane še bolj trdno in hkrati tudi dlje traja. Da bo tvoja izkušnja še bolj realistična, priporočamo uporabo lubrikanta. Zaradi mehkega materiala kibernetske kože Cyberskin je rokav mogoče še posebej enostavno očistiti. Preprosto vzemi vložek iz masturbatorja in očisti rokav z mlačno vodo in blagim milom. Da bo rokav čim dlje gladek, priporočamo, da nato uporabiš še negovalni pudrom. Preizkusi ga in poskrbi za vzburljivo raznolikost!

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje