Lepilni trak Booty Tape

Zaloga: Na zalogi
29,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 29 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Lepilni trak Booty Tape vam pomaga, da je seksi noč še bolj razburljiva. Uživate v vezanju, pasjem slogu ali analni stimulaciji? Potem je Booty Tape slasten dodatek k vaši igri vlog! Ta domiselno zasnovan trak v obliki vilic se uporablja za ohranjanje odprte zadnjice za boljši pogled ali lažji dostop do anusa. Tako bodo vaše roke proste za druge prijetne stvari! Zaradi visoke lepilne trdnosti trak Booty Tape zlahka pritrdite na zadnjico in ga prav tako zlahka odstranite, ne da bi se bali, da bi poškodovali kožo. Trak Booty Tape ne vsebuje škodljivih kemikalij.Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialBombaž
Primerno zaOba spola
Teža55g

Lepilni trak Booty Tape vam pomaga, da je seksi noč še bolj razburljiva. Uživate v vezanju, pasjem slogu ali analni stimulaciji? Potem je Booty Tape slasten dodatek k vaši igri vlog! Ta domiselno zasnovan trak v obliki vilic se uporablja za ohranjanje odprte zadnjice za boljši pogled ali lažji dostop do anusa. Tako bodo vaše roke proste za druge prijetne stvari! Zaradi visoke lepilne trdnosti trak Booty Tape zlahka pritrdite na zadnjico in ga prav tako zlahka odstranite, ne da bi se bali, da bi poškodovali kožo. Trak Booty Tape ne vsebuje škodljivih kemikalij.

Pred uporabo natančno preberite navodila. Če je koža poškodovana ali razdražena, prenehajte z uporabo in vsak trak uporabite samo enkrat. Lepilna moč traku Booty Tape se lahko zmanjša, če se navlaži, npr. zaradi vode ali lubrikantov.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Lepilni trak Booty Tape”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici