Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kondomi Lelo Hex 12/1

Šifra izdelka: 2495 | EAN koda: 7350075022494
19,90 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LELO
Barva: Transparent
Količina: 12 kom
Dolžina: 180mm
Material: Latex
Condom Size: Medium
Condom Characteristics: Extra stimulating
Condom Thickness: Normal
Condom Structure: Varied structure
Suitable for: Men

Opis

Prva inovacija po več kot 70 letih! Lelo predstavlja novo linijo kondomov Lelo HEX.

Po 7 letih razvoja je HEX postal kondom, ki ne vpliva na užitek, moč ali varnost. Zahvaljujoč edinstveni strukturi v obliki satovja, HEX ponuja še boljšo stimulacijo za oba.

HEX so prva velika inovacija v svetu kondomov zadnjega časa, zaradi česar jih mediji po celem svetu imenujejo za enega najpomembnejših napredkov v tehnologiji kondomov v zadnjih 70 letih! Ne preseneča dejstvo, da je bilo v le nekaj tednih po predstavitvi po svetu prodanih že več kot 600.000 LELO HEX kondomov.

Že narava je sama ugotovila, da je heksagonalna oblika ena izmed najtrdnejših in najbolj uporabnih oblik, ki jih lahko dosežemo.

Vsak HEX kondom je sestavljen iz 350 individualnih šestkotnikov, ki tvorijo celoto. Ta oblika je skopirana na notranji strani kondoma, ki tako prinaša neverjetne užitke. Sama struktura in tankost kondoma pa dovoljuje, da se toplota teles prenaša iz enega na drugega partnerja, kar ustvari še bolj občutljivo in intimno spolno izkušnjo.

Po zunanji strani je kondom popolnoma gladek, z notranje strani pa se čutijo heksagoni.

Kondomi HEX so ultra-tanke izdelave s povprečno debelino 0,045 milimetrov. Njihova velikost - 180 mm dolžine in 54 mm širine - pa zagotavlja udobno prileganje za povprečne velikosti penisa.

LELO HEX kondomi ne le izpolnjujejo vse mednarodne standarde, temveč jih celo presegajo. Poleg tega, proizvajalec prav vsak kondom posamezno elektronsko testira.

HEX kondomi ne vsebujejo kakršnihkoli spermicidov, prav tako ne vsebujejo živalskih derivatov, zato so tudi veganom prijazni.

Podrobnosti:

  • Material: naravni lateks
  • Debelina: 0,045mm
  • Premer: 54mm
  • Dolžina: 180mm
  • Kondomi so premazani z nespermicidnim lubrikantom​

Video

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje