Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Kondomi Durex Sensitive Soft 24/1

Šifra izdelka: D-202793 | EAN koda: 8428076000526
19,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Durex

Opis

Iščete tanjši kondom? Poskusite kondom Durex Sensitive Soft, ki se bolje prilega, ga je enostavno nadeti, hkrati pa zagotavlja enako varnost in zaščito kot standardni kondomi. Značilnosti kondomov Durex Sensitive Soft: Svojstveni kondom iz naravnega lateksa, tanek, prozoren in namazan z lubrikantom, anatomske oblike Easy-On, z zbiralnikom. 

Poseben način izdelave kondomov Durex Sensitive Soft omogoča, da imajo boljši vonj za to, da ni neprijetnih motečih dejavnikov, zato se lahko sprostite in uživate. Pozorno preberite navodila v notranjosti embalaže, zlasti če uporabljate kondome za oralni ali analni seks.

Lastnosti:

  • Dolžina: 190mm
  • Širina: 56mm
  • Pakiranje: 24 kos
  • Lubrikant: klasični - vodni, ne-spermicidni

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje