Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 11
Erekcijska črpalka Bathmate...
Erekcijska črpalka Bathmate...
Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 11
Erekcijska črpalka Bathmate...
Erekcijska črpalka Bathmate...
* slika je simbolična

Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 11

Zaloga: 2-5 dni
264,90 € + brezplačna dostava
Z DDV

Predviden datum dostave: med in

Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 11 je povečana različica vodne črpalke Hydroxtreme 9. Bathmate Hydroxtreme 11 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate Hydroxtreme 11 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.
Barva
  • Prozorna

Z nakupom tega izdelka prejmeš 264 točk zvestobe. Vrednost nakupa 264 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 13,20 €.


Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 11 je povečana različica vodne črpalke Hydroxtreme 9.

Bathmate Hydroxtreme 11 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate Hydroxtreme 11 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben. Ker je obroček tudi popolnoma odstranljiv bo čiščenje še bolj preprosto.

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem.

Hrydromax Hydroxtreme 11 je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate! Na voljo je samo v prozorni barvi. Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 minut na dan.

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo