Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 5
Erekcijska črpalka Bathmate...
Erekcijska črpalka Bathmate...
Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 5
Erekcijska črpalka Bathmate...
Erekcijska črpalka Bathmate...
* slika je simbolična

Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 5

Zaloga: 2-5 dni
204,90 € + brezplačna dostava
Z DDV

Predviden datum dostave: med in

Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 je identična vodna črpalka običajne Hydromax 5 verzije, vendar so priloženi dodatki, kateri naredijo ta izdelek še toliko bolj zanimiv. Bathmate Hydroxtreme 5 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Barva
  • Prozorna

Z nakupom tega izdelka prejmeš 204 točk zvestobe. Vrednost nakupa 204 točk lahko spremenite v kupon v vrednosti 10,20 €.


Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 je identična vodna črpalka običajne Hydromax 5 verzije, vendar so priloženi dodatki, kateri naredijo ta izdelek še toliko bolj zanimiv.

Bathmate Hydroxtreme 5 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben. Ker je obroček tudi popolnoma odstranljiv bo čiščenje še bolj preprosto.

V kompletu Bathmate Hydroxtreme 5 pa boste prav tako dobili sistem za čiščenje, ki bo še dodatno olajšal vzdrževanje tega izdelka.

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem.

Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas. Izboljšana merska skala vam ponuja boljši pregled nad situacijo, s katero bo spremljanje rezultatov še bolj natančno. Za popolni oprijem in nadzor pa bo poskrbela zrnata plastična tekstura, ki se nahaja na vakumski cevi.

Hrydromax Hydroxtreme 5 je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate! Na voljo je samo v prozorni barvi. Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 minut na dan.

Komplet vsebuje:

  • Hydroxtreme vodno črpalko
  • Ročno zračno pumpo in cevi
  • Hydromax gobico za čiščenje
  • Veliko luksuzno torbico
  • Trak za tuširanje
  • Hydromax merilnik

​​

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo