Erekcijska črpalka Easy Toys Finger Grip črna

Zaloga: Na zalogi
21,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 21 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Erekcijska črpalka Easy Toys Finger Grip vam bo pomagala do večjega penisa in močnejše erekcije. Povečajte penis in hkrati uživajte v stimulaciji. Na penis in odprtino črpalke nanesite nekaj lubrikanta in namestite črpalko na sramno področje. S pritiski na mehanizem ustvarite vakuum v črpalki, vendar pazite, da ne ustvarite prevelikega vakuuma ker lahko pride do poškodb ali modric. Črpalka poskrbi, da kri ostane v vašem penisu, penis nabrekne in erekcija je močnejša in trša. Ko želite prenehati le odprete ventil na vrhu mehanizma in vakuum se sprosti.

BarvaOpis

Erekcijska črpalka Easy Toys Finger Grip vam bo pomagala do večjega penisa in močnejše erekcije.

Povečajte penis in hkrati uživajte v stimulaciji. Na penis in odprtino črpalke nanesite nekaj lubrikanta in namestite črpalko na sramno področje. S pritiski na mehanizem ustvarite vakuum v črpalki, vendar pazite, da ne ustvarite prevelikega vakuuma ker lahko pride do poškodb ali modric. Črpalka poskrbi, da kri ostane v vašem penisu, penis nabrekne in erekcija je močnejša in trša. Ko želite prenehati le odprete ventil na vrhu mehanizma in vakuum se sprosti.

PRED PRVO UPORABO:

  • Črpalko očistite s toplo, čisto vodo in milom.
  • Poskrbite, da je vaše sramno področje dobro obrito, kar bo omogočalo dobro tesnjenje in ustvarjanje vakuuma ob pritisku črpalke na telo.
  • Pred uporabo se za nekaj minut sprostite pod toplim tušem ali v kadi, da se moda sprostijo, kar jim omogoča, da ostanejo spuščene in tako preprečite nelagodje.
  • Uporabite samo najmanjšo količino vakuumskega tlaka, ki je potrebna za doseganje erekcije. Prekomerni vakuumski tlak in močnejše črpanje lahko povzroči modrice ali poškodbe penisa.
  • Črpalke ne uporabljajte več kot 15 minut v obdobju 24 ur.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Erekcijska črpalka Easy Toys Finger Grip črna”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici