Erekcijska črpalka Pump Addicted RX-5 prozorna

Zaloga: Na zalogi
24,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 24 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Erekcijska črpalka Pump Addicted RX-5 pomaga doseči erekcijo na bolj preprost način z uporabo vakuumskega sistema, ki povzroči koncentracijo krvi v penisu, ko je še vedno ohlapen. Erekcijo dosežete in vzdržujete z udobnim in hermetičnim tesnilom na telo ob stičišču penisa in sramnega predela.
BarvaOpis

Vse erekcijske črpalke znamke Pump Addicted so tukaj da vas navdušijo! Erekcijske črpalke so najboljši način za izboljšanje spolne učinkovitosti, velikosti in moči. Izdelane so iz kvalitetnega TPR materiala.

Erekcijska črpalka Pump Addicted RX-5 pomaga doseči erekcijo na bolj preprost način z uporabo vakuumskega sistema, ki povzroči koncentracijo krvi v penisu, ko je še vedno ohlapen. Erekcijo dosežete in vzdržujete z udobnim in hermetičnim tesnilom na telo ob stičišču penisa in sramnega predela. 

Erekcijske črpalke učinkovito pomagajo pri odpravi erektilne disfunkcije in ob dolgotrajni redni uporabi povečajo penis.

PRED PRVO UPORABO:

  • Črpalko očistite s toplo, čisto vodo in milom.
  • Poskrbite, da je vaše sramno področje dobro obrito, kar bo omogočalo dobro tesnjenje in ustvarjanje vakuuma ob pritisku črpalke na telo.
  • Pred uporabo se za nekaj minut sprostite pod toplim tušem ali v kadi, da se moda sprostijo, kar jim omogoča, da ostanejo spuščene in tako preprečite nelagodje.
  • Uporabite samo najmanjšo količino vakuumskega tlaka, ki je potrebna za doseganje erekcije. Prekomerni vakuumski tlak in močnejše črpanje lahko povzroči modrice ali poškodbe penisa.
  • Črpalke ne uporabljajte več kot 15 minut v obdobju 24 ur.

Dimenzije:

  • dolžina: 24cm
  • širina: 6cm
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Erekcijska črpalka Pump Addicted RX-5 prozorna”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici