Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Erekcijska črpalka Easy Toys Squeeze prozorna

Šifra izdelka: ET605CLR | EAN koda: 8719497665082
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Easytoys Men Only
Barva: Transparent
Material: TPR
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Dolžina: 28.00cm
Min Diameter: 2.00cm
Inner Diameter: 5.50cm
Way of pumping: Manual
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Erekcijska črpalka Easy Toys Squeeze vam bo pomagala do večjega penisa in močnejše erekcije.

Povečajte penis in hkrati uživajte v stimulaciji. Na penis in odprtino črpalke nanesite nekaj lubrikanta in namestite črpalko na sramno področje. S stiskanjem blazinice za zrak ustvarite vakuum v črpalki, vendar pazite, da ne ustvarite prevelikega vakuuma ker lahko pride do poškodb ali modric. Črpalka poskrbi, da kri ostane v vašem penisu, penis nabrekne in erekcija je močnejša in trša. Ko želite prenehati le odprete ventil na vrhu mehanizma in vakuum se sprosti.

PRED PRVO UPORABO:

  • Črpalko očistite s toplo, čisto vodo in milom.
  • Poskrbite, da je vaše sramno področje dobro obrito, kar bo omogočalo dobro tesnjenje in ustvarjanje vakuuma ob pritisku črpalke na telo.
  • Pred uporabo se za nekaj minut sprostite pod toplim tušem ali v kadi, da se moda sprostijo, kar jim omogoča, da ostanejo spuščene in tako preprečite nelagodje.
  • Uporabite samo najmanjšo količino vakuumskega tlaka, ki je potrebna za doseganje erekcije. Prekomerni vakuumski tlak in močnejše črpanje lahko povzroči modrice ali poškodbe penisa.
  • Črpalke ne uporabljajte več kot 15 minut v obdobju 24 ur.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje