Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Črpalka za penis Bathmate Hydromax 7, rdeča

Šifra izdelka: HM-30-BR | EAN koda: 5060140209522
141,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Bathmate
Barva: Red
Material: Polycarbonate
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Dolžina: 29 cm
Min Diameter: 5 cm
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Bathmate Hydromax 7 je zelo popularna erekcijska črpalka, ki izkorišča naravno moč vode. Uporaba vode ni samo bolj učinkovita, pač pa ponuja tudi možnost za sprostitev v kopalni kadi ali pod tušem. Bathmate Hydromax 7 vpliva na kavernozno tkivo že pred samo erekcijo. Rezultat je obsežnejše in močnejše tkivo ter s tem tudi sama erekcija.

Poseben dizajn črpalke omogoča maksimalno ekspanzijsko silo pri minimalni sili vakuuma. Rezultat je udobno maksimalno povečanje. Stopnja samega povečanja seveda variira od posameznika do posameznika in je odvisna tudi od pogostosti uporabe.

Opazna razlika bo vidna po cca. tridesetih dneh redne uporabe. Ne pričakujte rezultatov že po prvi uporabi.

Črpalka Hydromax 7 je primerna za velikost penisa od 13-18cm in do obsega 16,5cm.

PRED PRVO UPORABO:

  • Črpalko očistite s toplo, čisto vodo in milom.
  • Poskrbite, da je vaše sramno področje dobro obrito, kar bo omogočalo dobro tesnjenje in ustvarjanje vakuuma ob pritisku črpalke na telo.
  • Pred uporabo se za nekaj minut sprostite pod toplim tušem ali v kadi, da se moda sprostijo, kar jim omogoča, da ostanejo spuščene in tako preprečite nelagodje.
  • Uporabite samo najmanjšo količino vakuumskega tlaka, ki je potrebna za doseganje erekcije. Prekomerni vakuumski tlak in močnejše črpanje lahko povzroči modrice ali poškodbe penisa.
  • Da bi imeli največ koristi pri trdoti erekcije in optimalnem pretoku krvi, je najbolje, da napravo vsakih 2-3 minut odstranit, da penis sprostite. Penis masirajte 2 minuti v mlahavo stanje, nato ponovno uporabite napravo in ponovite postopek. To storite največ trikrat v času 15 minutne uporabe.
  • Črpalke ne uporabljajte več kot 15 minut v obdobju 24 ur.

Kako deluje Hydro črpalka

Hydro črpalka deluje tako, da ustvarja vakuumsko tesnilo proti sramnemu predelu uporabnika, ki obdaja mlahav penis. Ko je črpalko potiskate navzdol proti telesu se meh stisne in voda izteka iz konca črpalke preko odprtega ventila. Ko se meh sprosti se ventil zapre, kar ustvarja delni vakuum v črpalki, ki povzroči, da se penis širi in napolni s krvjo, kar ustvarja erekcijo. Ponovno črpanje poveča vakuum in tako poveča velikost erekcije.

Uporabnik nadzoruje nivo vakuuma tako, da pritisne ventil na koncu črpalke navznoter proti vzmeti in s tem odpre ventil in dovoli zraku ali vodi nazaj v črpalko, s čimer delno ali v celoti sprosti vakuum. Vakuum v Bathmate Hydro črpalkah je ustvarjen z elastično odporno močjo meha črpalke, ki vakuum ustvarja postopoma, tako da uporabnik ne more preseči varne ravni delnega vakuuma, dovoljenega po evropskih in ameriških medicinskih predpisih.

POMEMBNO

Črna pipica na vrhu črpalke se premika s pritiskom, s katerim črpalko zaprete in tako preprečite iztekanje vode ob polnjenju. Zaprti položaj se sme uporabljati samo med polnjenjem Hydro črpalke z vodo pod tušem ali tekočo vodo.Ob vseh drugih načinih uporabe mora biti črna pipica v odprtem položaju.

Če ne boste zagotovili, da je črna pipica v odprtem položaju boste preprečili pravilno delovanje Hydro črpalke.

Uporaba Hydro črpalke v kadi

  1. Nekaj ​​minut počivajte v kopalni kadi in se sprostite.
  2. Napolnite črpalko z vodo za kopanje.
  3. Namestite črpalko čez vaš mlahav penis, do svojega telesa, tako da moda pustite zunaj. Črpalko obrnite kot kaže puščica na črpalki (puščica obrnjena tako da jo vidite), v kolikor pa je uporaba udobnejša, če jo obrnete v obratni smeri, jo lahko uporabite tudi tako.
  4. Črpalko pritisnite ob svoje telo, ob tem poskrbite, da je položaj udoben in da so moda dobro sproščena.
  5. Ko je Hydro črpalka rahlo nagnjena navzgor, odprite ventil tako, da spustite črno pipico in pričnite s črpanjem.
  6. Prepričajte se, da je pri črpanju črna pipica v sredinskem (odprtem) položaju in ni obrnjena levo ali desno.
  7. Črpajte počasi in enakomerno, kar omogoča, da dosežete optimalni vakuum.
  8. Poskrbite, da boste upoštevali priporočena navodila.
  9. Da odstranite Hydro črpalko je potrebna sprostitev vakuuma, kar storite tako, da pritisnete pokrov ventila navznoter, da aktivirate mehanizem za hitro sprostitev vakuuma in odstranite Hydro črpalko iz penisa.

Uporaba Hydro črpalke pod prho

Ob uporabi črpalke pod tušem, lahko za večjo udobnost uporabite tudi trak Bathmate, ki ga lahko kupite ločeno in ni priložen k osnovnemu izdelku.

  1. Sprostite se pod prho za nekaj minut.
  2. Pritisnite in držite črno pipico v zaprtem položaju s prstom in obrnite črpalko ter jo napolnite z vodo do vrha.
  3. Medtem ko držite črno pipico v zaprtem položaju, položite črpalko čez vaš mlahav penis, do svojega telesa, tako da moda pustite zunaj. Črpalko obrnite kot kaže puščica na črpalki (puščica obrnjena tako da jo vidite), v kolikor pa je uporaba udobnejša, če jo obrnete v obratni smeri, jo lahko uporabite tudi tako.
  4. Črpalko pritisnite ob svoje telo, ob tem poskrbite, da je položaj udoben in da so moda dobro sproščena.
  5. Ko je Hydro črpalka rahlo nagnjena navzgor, odprite ventil tako, da spustite črno pipico in pričnite s črpanjem.
  6. Prepričajte se, da je pri črpanju črna pipica v sredinskem (odprtem) položaju in ni obrnjena levo ali desno.
  7. Črpajte počasi in enakomerno, kar omogoča, da dosežete optimalni vakuum.
  8. Poskrbite, da boste upoštevali priporočena navodila.
  9. Da odstranite Hydro črpalko je potrebna sprostitev vakuuma, kar storite tako, da pritisnete pokrov ventila navznoter, da aktivirate mehanizem za hitro sprostitev vakuuma in odstranite Hydro črpalko iz penisa.

Čiščenje in vzdrževanje

Operite Hydro črpalko s toplo milnico in temeljito sperite. Počakajte, da se vaša Hydro črpalka posuši in jo shranite na suhem mestu stran od neposredne sončna svetloba.

Pomoč strankam in garancija

Bathmate Hydro črpalka je zasnovana tako, da zagotavlja dolgotrajno brezhibno uporabo. Velja dvoletna garancija za okvarjene dele ali slabo izdelavo. Skrb za stranke in vse podrobnosti o garanciji si lahko ogledate na: Podpora

V malo verjetnem primeru garancijskega zahtevka si DX Products Ltd pridržuje pravico zahtevati vrnitev Hydro črpalke ali predložitev dokazov o poškodbah.

Identifikacijska koda izdelka (PID)

DX Products Ltd uporablja identifikacijsko kodo za vse izdelke. Bathmate Hydro črpalke imajo edinstveno 6-črkovno kodo PID, ki jo najdete na nalepki vaše črpalke. Ta koda je zagotovilo o pristnosti in dokaz, da kupujete pristen izdelek, ki ni ponarejen ali kopiran. Prosimo, uporabite vaš PID za preverjanje pristnosti vašega izdelka in registracijo vaše garancije na spletu na spletni strani proizvajalca: Podpora

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje