Črpalka za penis Bathmate HydroXtreme 5

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
199,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 199 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 je identična vodna črpalka običajne Hydromax 5 verzije, vendar so priloženi dodatki, kateri naredijo ta izdelek še toliko bolj zanimiv. Bathmate Hydroxtreme 5 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi s klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Barva


Priporočamo tudi:Izdelek je vodoodporen
Primerno za moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialPolikarbonat
TPE
VodoodpornostDa
Dolžina24,5cm
Premer5cm
Primerno zaMoške
Stimulirapenis

Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 je identična vodna črpalka običajne Hydromax 5 verzije, vendar so priloženi dodatki, kateri naredijo ta izdelek še toliko bolj zanimiv.

Črpalka Hydroxtreme 5 je primerna za velikost penisa od 8-13cm in do obsega 16,5cm.

Bathmate Hydroxtreme 5 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate Hydroxtreme 5 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi s klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben. Ker je obroček tudi popolnoma odstranljiv bo čiščenje še bolj preprosto.

V kompletu Bathmate Hydroxtreme 5 pa boste prav tako dobili sistem za čiščenje, ki bo še dodatno olajšal vzdrževanje tega izdelka.

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem.

Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas. Izboljšana merska skala vam ponuja boljši pregled nad situacijo, s katero bo spremljanje rezultatov še bolj natančno. Za popolni oprijem in nadzor pa bo poskrbela zrnata plastična tekstura, ki se nahaja na vakumski cevi.

Hrydromax Hydroxtreme 5 je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate! Na voljo je samo v prozorni barvi. Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 minut na dan.

Komplet vsebuje:

  • Hydroxtreme vodno črpalko
  • Ročno zračno pumpo in cevi
  • Hydromax gobico za čiščenje
  • Veliko luksuzno torbico
  • Trak za tuširanje
  • Hydromax merilnik

​​

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Črpalka za penis Bathmate HydroXtreme 5”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici