Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Črpalka za penis Bathmate HydroXtreme 9

Šifra izdelka: HM-40-X-CC | EAN koda: 5060140209249
307,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Bathmate
Barva: Transparent
Material: Polycarbonate
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Inner Diameter: 6.20 cm
Outer Diameter: 10 cm
Insertable depth: 27 cm
Easy to clean: Yes
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 9 je identična vodna črpalka običajne Hydromax 9 verzije, vendar so priloženi dodatki, kateri naredijo ta izdelek še toliko bolj zanimiv.

Črpalka Hydroxtreme 9 je primerna za velikost penisa od 18-23cm in do obsega 19cm.

Bathmate Hydroxtreme 9 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Hydroxtreme 9 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi s klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben. Ker je obroček tudi popolnoma odstranljiv bo čiščenje še bolj preprosto.

V kompletu Bathmate Hydroxtreme 9 pa boste prav tako dobili sistem za čiščenje, ki bo še dodatno olajšal vzdrževanje tega izdelka.

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem.

Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho. Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas. Izboljšana merska skala vam ponuja boljši pregled nad situacijo, s katero bo spremljanje rezultatov še bolj natančno. Za popolni oprijem in nadzor pa bo poskrbela zrnata plastična tekstura, ki se nahaja na vakumski cevi.

Hrydromax Hydroxtreme 9 je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate! Na voljo je samo v prozorni barvi. Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 minut na dan.

Komplet vsebuje:

  • Hydroxtreme vodno črpalko
  • Ročno zračno pumpo in cevi
  • Hydromax gobico za čiščenje
  • Veliko luksuzno torbico
  • Trak za tuširanje
  • Hydromax merilnik

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje