Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Črpalka za penis Bathmate Hydroxtreme 11

Šifra izdelka: HM-50-X-CC | EAN koda: 5060140209225
307,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Bathmate
Barva: Transparent
Material: Polycarbonate
Suitable for: Men
Phthalate free: Yes
Easy to clean: Yes
Way of pumping: Manual
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Erekcijska črpalka Bathmate Hydroxtreme 11 je povečana različica vodne črpalke Hydroxtreme 9.

Črpalka Hydroxtreme 11 je primerna za velikost penisa od 23-28cm in do obsega 21,5cm.

Bathmate Hydroxtreme 11 ima kar 50 funkcij, tako da boste brez težav našli tisto kombinacijo, ki vam najbolje ustreza. Črpalka Bathmate Hydroxtreme 11 bo poskrbela za kar 35% večjo moč črpanja v primerjavi z klasično črpalko Bathmate, nova oblika pa bo nudila maksimalno udobje med črpanjem.

Prilagodljiv in prenovljen sistem sedaj vključuje neverjetno udoben obroček in izjemno mehko notranjost, ki bosta nudila popolno podporo okoli penisa in mednožja, tako da bo sam proces črpanja maksimalno nežen in udoben. Ker je obroček tudi popolnoma odstranljiv bo čiščenje še bolj preprosto.

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem.

Hrydromax Hydroxtreme 11 je zmogljiva, vzdržljiva in izjemno udobna črpalka za uporabo, ki omogoča boljše in hitrejše rezultate! Na voljo je samo v prozorni barvi. Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3-6 krat tedensko po 15 minut na dan.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje