Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Erekcijska črpalka Otouch Macho Work 1

Šifra izdelka: MACHO-WORK-1 | EAN koda: 4897127060200
49,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: OTOUCH
Barva: Transparent
Material: Silicone
Suitable for: Men
Dolžina: 29 cm
Min Diameter: 2.6 cm
Max Diameter: 3.2 cm
Outer Diameter: 7.85 cm
Easy to clean: Yes
Way of pumping: Electric
Stimulation: Penis stimulation

Opis

Erekcijska črpalka Otouch Macho Work 1 vam pomaga do trše in dolgotrajnejše erekcije! Avtomatska črpalka za penis vam omogoča enostavno črpanje zraka le s pritiskom gumba. Črpalka Macho Work ima ima prozoren cilinder z oznakami velikosti, da boste lahko enostavno spremljali svoj napredek že med samo uporabo.

Črpalki sta priložena 2 tesnilna obročka z različnimi premeri odprtin (26mm in 32mm), za popolno prileganje vsem debelinam.

Odlično za samostojno uporabo ali med predigro s partnerko!

Uporaba: Cilinder namestite na penis in začnite z najnižjo nastavitvijo črpanja. Pri najnižji nastavitvi se lučka obarva modro, pri najmočnejši nastavitvi pa rdeče. Preprosto pritisnite gumb za začetek in uporabite gumb za pavzo, ko dosežete želeni rezultat. Pritisnite gumb za odzračevanje, da sprostite nastal tlak.

Napotki za uporabo:

  • Pred uporabo se za nekaj minut sprostite pod toplim tušem ali v kadi, da se moda sprostijo, kar jim omogoča, da ostanejo spuščene in tako preprečite nelagodje. 
  • Uporabite samo najmanjšo količino vakuumskega tlaka, ki je potrebna za doseganje erekcije. Prekomerni vakuumski tlak in močnejše črpanje lahko povzroči modrice ali poškodbe penisa. 
  • Da bi imeli največ koristi pri trdoti erekcije in optimalnem pretoku krvi, je najbolje, da napravo vsakih 2-3 minut odstranit, da penis sprostite. Penis masirajte 2 minuti v mlahavo stanje, nato ponovno uporabite napravo in ponovite postopek. To storite največ trikrat v času 15 minutne uporabe. 
  • Črpalke ne uporabljajte več kot 15 minut v obdobju 24 ur.

Črpalko Macho Work 1 boste po uporabi lahko enostavno napolnili s priloženim USB kablom.

Ko prenehate z uporabo črpalko očistite z mlačno vodo in čistilom za erotične pripomočke. Zgornji del črpalke kjer se nahaja upravljalna in polnilna enota ni vodotesen, zato ga ne potapljajte v vodo in ne čistite pod tekočo vodo. Črpalko lahko za lažje čiščenje v celoti razstavite in ostale dele očistite z vodo, zgornjo enoto pa obrišite z vlažno krpo.

Črpalki Macho Work 1 so priložena navodila za uporabo in priročna vrečka za shranjevanje.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje