Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Krema za dvig testosterona ON Sex Drive

Šifra izdelka: E23778 | EAN koda: 855559003404
37,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Sensuva

Opis

Krema za dvig testosterona ON Sex Drive je narejena za vse moške, ki si želijo na naraven način pridobiti močnejše in boljše erekcije.

Krema ON je povsem naraven proizvod, ki vsebuje tudi jagode Saw Palmetta in ekstrakt tropske rastline Tribulus terrestris ter maco. Izdelek je narejen iz naravnih izvlečkov in bio-aktivnih sestavin.

Krema NI namenjen enkratni uporabi med spolnim odnosom, vendar dviguje telesu lastni testosteron in poviša poželenje ob več tedenski uporabi! Z uporabo kreme ON moški poročajo o možnosti ponovnega izkustva jutranje erekcije, ki je enaka kot v mladih letih!

Sestavine

Water, Caprylic/Capric Triglyceride, Safflower Seed Oil, Propanediol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Ceteareth-20, Stearyl Alcohol, Phospholipids, Dehydroepiandrosterone (DHEA), Lecithin, Tribulus Terrestris , Fenugreek Seed Extract (60% Fenuside), Maca, Saw Palmetto Berries, Mucuna Pruriens, Polyacrylate 13, Polyisobutene , Polysorbate 20, Sodium Citrate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Dimethicone, Rosemary Extract Oil, Honeysuckle Extract

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje