Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Gel Power Glide On za močnejšo erekcijo, 50ml

Šifra izdelka: VL-160 | EAN koda: 855559003466
30,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Sensuva
Barva: Multicolor
Količina: 50ml
Suitable for: Men

Opis

Power Glide ON je gel izdelan povsem po željah vseh moških, z uporabo namreč daje občutek debelejšega, tršega in večjega penisa!

Hitro delujoč gel je osnovan tako da pospeši pretok krvi in vam tako daje občutek, da je vaš penis debelejši in trši kot drugače, zato ob uporabi lahko vodi do nepozabnega spolnega odnosa z močnim vrhuncem.

Gel uporabite tako, da gel nanesete na dlan in nežno vmasirate v penis, ko se gel dodobra vpije v penis lahko pričnete s penetracijo, če bo potreba lahko postopek ponovite saj se potrebna količina lahko razlikuje od uporabnika do uporabnika. Če boste gela nanesli preveč ga pred penetracijo obrišite s penisa.

Vsebina: 50ml

Vsi našteti učinki in trditve so različne od primera do primera. Ni nujno da boste z izdelkom doživeli naštete učinke, prav tako čas začetka delovanja, intenzivnst, trajanje učinka, navlaženost in vzburjenost niso nujno zagotovljeni vsem uporabnikom. Izdelek ne vpliva na osebno srečo in medsebojne odnose, saj so le ti posledica drugih dejavnikov.

Sestavine

Water, Butea Superba, L-arginine, Vitamin E (Alpha Tocopherols), Niacinimide, Hydroxyethylcellulose, Methyl Salicylate Polyacrylate 13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Methyl Nicontinate, Natural Scents, Cinnamomum Zeylanuckleicum, Extract

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje