Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Titan Gel za večji penis in močno erekcijo

Šifra izdelka: 219476 | EAN koda: 4630017971176
28,90 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Opis

Titan gel je lahko vaše močno skrivno orožje, za katerega boste vedeli le vi.

Večina moških meni, da je najpomembnejši del njihovega telesa penis. Izredno so občutljivi, ko beseda nanese na njegovo debelino in dolžino, kar posledično mnogokrat negativno vpliva na njihov ego, pri čemer je Titan Gel zagotovo lahko v pomoč. Zaradi tega nič kolikokrat podzavestno trpi tudi kakovost njihovega spolnega življenja. Ne glede na to, mnogo moških tega enostavno ne bo priznalo. Kadar niso z dolžino penisa zadovoljni, iščejo vse mogoče načine, kako se rešiti težave in poskrbeti za večji penis in močno erekcijo. V kolikor ste se našli v zgornjem opisu, imate na voljo dve izbiri. Prva je, da obiščete kirurga, drugi način je uporaba Titan gela, ki je zasnovan iz naravnih sestavin.

Sestavine

Aqua, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Trideceth-6, PPG-18/18, Propylene Glycol, Poloxamer 184, Verbena Officinalis (Vervain) Flower Leaf Extract, Sodium Hylarounate, Succinic Acid, Fragarja vesca (Strawberry) Fruit Extract, Menthol, Phenoxyethanol, Glyceryl Laurate, Sodium Hydroxide

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje