Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Krema za erekcijo Orgie Touro 15ml

Šifra izdelka: E32305 | EAN koda: 5600298351638

Redna cena: 17,95 €

Special Price 15,57 €

Lowest price in the last 30 days: 15,57 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Orgie
Barva: Transparent
Količina: 15 ml
Suitable for: Men

Opis

Krema za erekcijo Orgie Touro je zasnovana posebno za moško populacijo in s katero boste več kot odlično izkoristili moški ponos. Pomagala vam bo k boljši erekciji in s tem se bo posledično povečala tudi vaša seksualna učinkovitost. Zasnovan je po formuli, ki vsebuje naravne sestavine in poznane ekstrakte. Gre za eno izmed najbolj učinkovitih krem z vsebnostjo Taurina, Ginko Bilobo in Ginsenga. Ravno Ginseng velja za enega izmed najboljših afrodiziakov. Poleg tega, da krema pomaga k boljši erekciji, tudi skrbi za negovano kožo intimnih predelov.

Sestavine:

  • Voda
  • Ginseng Korejski (Panax Ginseng) – pripomore k naravni obrambi in pravilnemu delovanju imunskega sistema, ohranja kognitivne funkcije in spodbuja zbranost ter spomin. Odlično pripomore k izboljšavi spolnega življenja, saj zmanjšuje občutek utrujenosti in spodbuja vitalnost.
  • Ginko – ima močne antioksidativne lastnosti, pripomore h krepitvi spomina in normalnemu delovanju možganov – nudi jim naravno podporo, zat pripomore k boljši koncentraciji.
  • Glicerin (ali glicerol) – je brezbarvno vlažilno sredstvo, ki nima vonja in je prisoten v naravnih maščobah. Pripomore k uravnavanju vlage, saj nase veže vodo iz okolja. Najpogosteje se uporablja v kozmetiki, izdelkih osebne nege in v zdravilih za katere ne potrebujete recepta.
  • Propilen glikol – viskozna prozorna tekočina brez vonja, ki je topna tako v vodi kot alkoholu in se uporablja v kozmetični in prehrambeni industriji za namen izdelovanja krem, zobnih past, ustnih vod, eteričnih oziroma parfumskih vod.
  • Sončnično olje (Helianthus annuus) – lahko nanesemo neposredno na kožo, ki ji pomaga zadržati vlago in nahrani z vitamini A, C, D in E.
  • Vanilil butil eter – je eter metoksibenzojske kisline in ga dodamo prehrambenim izdelkom kot aromatično sredstvo. Poleg prehrane, pa ga srečamo tudi v kozmetični industriji. Na koži lahko povzroči nežen občutek segrevanja, s tem pa posledično pospeši izgorevanje podkožne maščobe.
  • PEG-100 – je polietilen glikol ester stearinske kisline. Deluje kot učinkovito pomirjevalo, emulgator in površinsko sredstvo.
  • Fenoksietanol je naravni konzervans, ki ga najdemo v raznih kozmetičnih izdelkih in tudi v zelenem čaju. Konzervansi so pomembni iz vidika ohranjanja varnosti kozmetičnih izdelkov, saj izdelek ščitijo pred mikroorganizmi.
  • Mandljevo olje (Prunus amygdalus dulcis) – uporaben za zdravila, v prehrani in kozmetiki. Pridobi se s hladnim stiskanjem posušenih semen in filtriranjem sladkega mandlja. Vsebuje veliko rudninskih snovi, vitaminov (A, B1, B2, B6) inesencialne kisline.
  • Karitejevo maslo – maščoba, ki je iztisnjena iz oreščkov in je prijazen do vseh tipov kože, saj jo omili in reši nevšečnosti. - Kakavovo maslo – uporaben v prehrani in kozmetiki. Kožo navlaži, zmehča ter jo naredi prožnejšo in mehkejšo. Vsebuje vitamin E, ki varuje celice pred oksidativnim stresom.
  • Kalijev sorbat – sol sorbinske kisline, ki se uporablja za konzerviranje živil. Najdemo ga pod oznako E202.

Opozorila:

  • pred uporabo manjšo količino testirajte na koži na roki in tako preverite morebitne alergijske reakcije
  • hranite na hladne, suhem in temnem prostoru
  • krema ne sme priti v stik z očmi ali odprtimi ranami na koži
  • hranite izven dosega otrok
  • v primeru, da imate zdravstvene težave, jemljete zdravila se pred uporabo posvetujte z zdravnikom
  • v primeru, da ste alergični na katero izmed sestavin, kreme ne uporabljajte

Sestavine

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Ethyhexyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Aroma, Healianthus Annuus Seed Oil, PEG-100 Stearate, Taurine, Sodium Polyacrylate, Butylene Glycol, Niacinamide, Phenoxyerhanol, Hydrogenated Polydecene, Spilanthes Acmella Flower Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Panax Ginseng Root Extract, Disodium EDTA, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Trideceth-6, BHT, Sodium Benzoate, Vanillyl Butyl Ether, Potassium Sorbate, Isopentyldiol, Trisodium EDTA, Citric Acid, Menthyl Lactate, Sodium Metabisulfite, Geraniol

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje