Erotična igra Kinky Heart
Erotična igra Kinky Heart
Erotična igra Kinky Heart

Erotična igra Kinky Heart
Erotična igra Kinky Heart
Erotična igra Kinky Heart
* slika je simbolična

Erotična igra Kinky Heart

Zaloga: Na zalogi
15,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 15 točk zvestobe!   

Predviden datum dostave:

Kinky Heart je erotična igra ob kateri bosta s partnerjem izbirala med 100 različnimi vprašanji, nalogami in izzivi. Igra je sestaljena iz 100 zvitkov na katerih je zapisanih ali slikovno predstavljenih prav toliko različnih vprašanj ali nalog, ki jih boste izbirali s priloženimi ščipalkami. Igra je pakirana v lični embalaži v obliki srčka.

Kinky Heart je erotična igra ob kateri bosta s partnerjem izbirala med 100 različnimi vprašanji, nalogami in izzivi. Igra je sestaljena iz 100 zvitkov na katerih je zapisanih ali slikovno predstavljenih prav toliko različnih vprašanj ali nalog, ki jih boste izbirali s priloženimi ščipalkami. Igra je pakirana v lični embalaži v obliki srčka.

Igra poteka tako da s partnerjem izmenično izbirata listke in odgovarjata na vprašanja ali izpolnjujeta naloge in izzive, ki so zapisani na posameznem listku. Boste izkusili nekaj novega ali mogoče izpolnili svoje dolgo skrite želje? Preizkusite in začinite vaše spolno življenje.

Igra je idealna tudi kot seksi darilo.

Listki so zapisani v ANGLEŠKEM in ŠPANSKEM jeziku!

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo