Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Igralne karte Play wiv me Bigger or Smaller

Šifra izdelka: PWMBOS1 | EAN koda: 5060811120026
19,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Play Wiv Me
Barva: Multicolor
Material: Cardboard
Suitable for: Unisex

Opis

S to zabavno erotično igro s kartami play wiw me Bigger or Smaller bo vsaka zabava s prijatelji dobesedno dosegla vrhunec! Igra Bigger Or Smaller je zabavna igra za 18+, ki je kot nalašč za vse, ki imajo radi seksi izzive.

Kako deluje? Igra se začne tako, da delivec obrne karto za igralca na njegovi desni. Ta mora nato uganiti, ali bo penis na naslednji karti večji ali manjši. Če se igralec zmoti, si mora privoščiti pijačo. Namesto da bi se nekdo napil, lahko dodate tudi vprašanje "resnica ali izziv" ali nekomu naročite, naj sleče kos oblačila. Pustite domišljiji prosto pot in si privoščite zabaven večer s prijatelji! Pravila te igre so v angleščini.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje