Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Knjiga 69 Kamasutra seks položajev

Šifra izdelka: D-232388 | EAN koda: 8435097862385
13,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: SecretPlay

Opis

Knjiga 69 Kamasutra seks položajev je skoraj nujna za vse, ki si želite v spalnici preizkusiti nekaj novega in zanimivega.

Ljudje smo bitja navad in rutine, ki nam nudi določeno udobje in naprej predvideno dogajanje. Če nam rutina v vsakdanjem življenju lahko pozitivno pomaga pri marsikaterem opravilu pa v spolnosti ni nujno vedno najboljša izbira. Rutina v vajini spalnici namreč lahko prinese preveč monotonosti s katero se iskrica počasi izgubi.

Knjiga 69 Kamasutra seks položajev poskrbi, da v vajini spalnici ne bo več monotono in bo rutina postala le še oddaljen spomin.

V tej odlični knjigi najdete 96 ilustriranih seks položajev s podrobno razlago kako jih izvajati, korak za korakom. 

Vemo, da s položaji, kot so misijonarski, doggy, ali 69, ne bomo odkrivali novih stvari. Kaj pa če bi poskusili nove položaje, kot so katapult, strokovni most, tetris ali snežni angel? Morda mislite, da že veste, kateri je vaš najljubši položaj, a če ga še niste odkrili in se vam zdi, da bi radi eksperimentirali, je ta knjiga ustvarjena za vas.

Tekst v knjigi je natisnjen v naslednjih jezikih: angleški, nemški, španski, francoski, nizozemski in portugalski.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje