Cobeco ženski feromoni v spreju
* slika je simbolična

Ženski feromoni Cobeco

Zaloga: Na zalogi
14,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 14 točk zvestobe!   

Predviden datum dostave:

Feromoni stimulirajo naravno slo, izboljšajo senzualnost in pripomorejo k pozitivnem vzdušju. Feromoni so nevidna privlačnost. Naravni erotični vonji imajo psihični stimulacijski efekt. Značilen telesni vonj pogosto nezavedno pripelje do gojenja čustev do določene osebe, feromoni to na naraven način spodbujajo.


Podrobnosti izdelka
Vsebina
14ml

Opis
Ženski feromoni Cobeco

Ženski feromoni Cobeco

Feromoni stimulirajo naravno slo, izboljšajo senzualnost in pripomorejo k pozitivnem vzdušju. Feromoni so nevidna privlačnost. Naravni erotični vonji imajo psihični stimulacijski efekt. Značilen telesni vonj pogosto nezavedno pripelje do gojenja čustev do določene osebe, feromoni to na naraven način spodbujajo.

Kaj so feromoni?

Feromoni so kemični signali, ki ga v izredno majhnih količinah izločajo določeni organizmi in sprožijo naravni odziv pri drugem pripadniku iste vrste organizmov. Živa bitja uporabljajo feromone za komuniciranje, odločilno vlogo pa imajo pri izbiranju partnerja.
Raziskovalci so nedavno odkrili, da feromoni igrajo pomembno vlogo tudi v človeškem življenju. Pred letom 1986 se vodilni svetovni znanstveniki niso mogli strinjati o obstoju človeških feromonov. Leta 1986 pa je Francoski znanstvenik ugotovil, da je našel človeške feromone. Kemikalije, ki so človeški feromoni, so našli v neprivlačni snovi: človeškem znoju. Znanstveniki so tako iz znoja izločili čisti feromon imenovan: Androstenone.
Znanstveniki v Coloradu so ugotovili, da ljudje zaznavamo feromone s posebnim organom v našem predelu nosne votline. Organ se imenuje Vomeronazalni organ. Da organ obstaja pa so potrdili s preizkusom v zvezni državi Utah.
Z raziskavami so tudi ugotovili, da človek največ hormonov izloča od 14. do 18. leta starosti. Iz raziskav pa je tudi razvidno da je 75% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, nasmehov, ter poljubov nasprotnega spola.
S pomočjo feromonov lahko razložimo tudi to, zakaj vam je nekdo všeč oziroma do njega čutite določeno naklonjenost, čeprav ga vidite prvič v življenju. Na to vplivajo feromoni, ki jih oseba izloča. Olajšajte si delo ob iskanju sanjskega partnerja ali partnerice…

Verjemite….Vredno je poizkusiti!

Za kaj lahko uporabimo feromone?

  • za povečanje spolne privlačnosti
  • za izboljšanje samozavesti in samopodobe
  • za obuditev ohlajenih strasti ali poživitev monotonosti v spalnici
  • pri nekaterih poklicih, ko je pomemben dejavnik za uspešno opravljanje stik z ljudmi
  • za dvig razpoloženja, lajšanje depresije,…

Vsebina: 14ml

Ni mnenj za ta izdelek

Je paket diskretno zapakiran?

Vsa naročila so odposlana v nevtralni embalaži brez imena spletne trgovine. Vaš nakup je popolnoma diskreten.

Kdaj lahko pričakujem naročene izdelke?

Vsi izdelki iz zaloge, naročeni do 13. ure, so odposlani že isti dan, izdelki, ki pa niso na zalogi, pa bodo odposlani v roku 2-5 dni.

Ali lahko naročim brez registracije?

Seveda. Naročilo lahko izvedete kot gost brez registracije, pri čemer pa vam povračilo 5% nakupa v obliki bonus točk ne pripada.

Je moj nakup varen?

Vsa komunikacija na spletni trgovini Gtocka.si je zavarovana z SSL certifikatom, za to ni skrbi, da bi pri uporabi spletne trgovine prišlo do kakršne koli zlorabe.

Ali lahko izdelek vrnem?

Če vam izdelek ne odgovarja, vam omogočamo vračilo in zamenjavo izdelkov v roku 14 dni. Izdelek morate vrniti nepoškodovan in v nespremenjeni količini.

10 podobnih izdelkov

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo