Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Ženski feromoni Twilight Natural, 15ml

Šifra izdelka: 55033 | EAN koda: 4042342006186
23,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: HOT
Barva: Transparent
Količina: 15ml
Suitable for: Women

Opis

Ženski feromoni v spreju Hot Twilight brez vonja imajo neustavljiv učinek, ki privlači nasprotni spol. Z le nekaj pritiski boste postale magnet za moške!

Feromoni no nevidna privlačnost, ki stimulirajo naravno slo, izboljšajo senzualnost in pripomorejo k pozitivnem vzdušju. Naravni erotični vonji imajo psihični stimulacijski efekt. Značilen telesni vonj pogosto nezavedno pripelje do gojenja čustev do določene osebe, feromoni to na naraven način spodbujajo.

Kaj so feromoni?

Feromoni so kemični signali, ki ga v izredno majhnih količinah izločajo določeni organizmi in sprožijo naravni odziv pri drugem pripadniku iste vrste organizmov. Živa bitja uporabljajo feromone za komuniciranje, odločilno vlogo pa imajo pri izbiranju partnerja.
Raziskovalci so nedavno odkrili, da feromoni igrajo pomembno vlogo tudi v človeškem življenju. Pred letom 1986 se vodilni svetovni znanstveniki niso mogli strinjati o obstoju človeških feromonov. Leta 1986 pa je Francoski znanstvenik ugotovil, da je našel človeške feromone. Kemikalije, ki so človeški feromoni, so našli v neprivlačni snovi: človeškem znoju. Znanstveniki so tako iz znoja izločili čisti feromon imenovan: Androstenone.
Znanstveniki v Coloradu so ugotovili, da ljudje zaznavamo feromone s posebnim organom v našem predelu nosne votline. Organ se imenuje Vomeronazalni organ. Da organ obstaja pa so potrdili s preizkusom v zvezni državi Utah.
Z raziskavami so tudi ugotovili, da človek največ hormonov izloča od 14. do 18. leta starosti. Iz raziskav pa je tudi razvidno da je 75% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, nasmehov, ter poljubov nasprotnega spola.
S pomočjo feromonov lahko razložimo tudi to, zakaj vam je nekdo všeč oziroma do njega čutite določeno naklonjenost, čeprav ga vidite prvič v življenju. Na to vplivajo feromoni, ki jih oseba izloča. Olajšajte si delo ob iskanju sanjskega partnerja ali partnerice…

Verjemite….Vredno je poizkusiti!

Za kaj lahko uporabimo feromone?

  • za povečanje spolne privlačnosti
  • za izboljšanje samozavesti in samopodobe
  • za obuditev ohlajenih strasti ali poživitev monotonosti v spalnici
  • pri nekaterih poklicih, ko je pomemben dejavnik za uspešno opravljanje stik z ljudmi
  • za dvig razpoloženja, lajšanje depresije,…

Vsebina: 15ml

Opozorila:

  • vnetljivo! ne uporabljajte v bližini odprtega ognja
  • ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi
  • shranjujte v hladnem in temnem prostoru
  • izogibajte se stiku z očmi in odprtimi ranami na koži
  • shranjujte izven dosega otrok

Sestavine: Alcohol Denat, Water, Perfume (Fragrance), Pheromone.

Sestavine

Alcohol Denat, Water, Pheromone

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje