Ženski parfum s feromoni Twilight, 15ml

Zaloga: Na zalogi
19,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 19 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Odličen ženski parfum v spreju Hot Twilight z dodanimi feromoni nudi ženstveno dišavo neustavljivo privlačnega naboja. Z le nekaj pritiski tega odličnega parfuma boste moške privlačili, kot bi jih začarali.

Feromoni no nevidna privlačnost, ki stimulirajo naravno slo, izboljšajo senzualnost in pripomorejo k pozitivnem vzdušju. Naravni erotični vonji imajo psihični stimulacijski efekt. Značilen telesni vonj pogosto nezavedno pripelje do gojenja čustev do določene osebe, feromoni to na naraven način spodbujajo.Opis

Podrobnosti izdelka

Vsebina15ml

Odličen ženski parfum v spreju Hot Twilight z dodanimi feromoni nudi ženstveno dišavo neustavljivo privlačnega naboja. Z le nekaj pritiski tega odličnega parfuma boste moške privlačili, kot bi jih začarali.

Feromoni no nevidna privlačnost, ki stimulirajo naravno slo, izboljšajo senzualnost in pripomorejo k pozitivnem vzdušju. Naravni erotični vonji imajo psihični stimulacijski efekt. Značilen telesni vonj pogosto nezavedno pripelje do gojenja čustev do določene osebe, feromoni to na naraven način spodbujajo.

Kaj so feromoni?

Feromoni so kemični signali, ki ga v izredno majhnih količinah izločajo določeni organizmi in sprožijo naravni odziv pri drugem pripadniku iste vrste organizmov. Živa bitja uporabljajo feromone za komuniciranje, odločilno vlogo pa imajo pri izbiranju partnerja.
Raziskovalci so nedavno odkrili, da feromoni igrajo pomembno vlogo tudi v človeškem življenju. Pred letom 1986 se vodilni svetovni znanstveniki niso mogli strinjati o obstoju človeških feromonov. Leta 1986 pa je Francoski znanstvenik ugotovil, da je našel človeške feromone. Kemikalije, ki so človeški feromoni, so našli v neprivlačni snovi: človeškem znoju. Znanstveniki so tako iz znoja izločili čisti feromon imenovan: Androstenone.
Znanstveniki v Coloradu so ugotovili, da ljudje zaznavamo feromone s posebnim organom v našem predelu nosne votline. Organ se imenuje Vomeronazalni organ. Da organ obstaja pa so potrdili s preizkusom v zvezni državi Utah.
Z raziskavami so tudi ugotovili, da človek največ hormonov izloča od 14. do 18. leta starosti. Iz raziskav pa je tudi razvidno da je 75% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, nasmehov, ter poljubov nasprotnega spola.
S pomočjo feromonov lahko razložimo tudi to, zakaj vam je nekdo všeč oziroma do njega čutite določeno naklonjenost, čeprav ga vidite prvič v življenju. Na to vplivajo feromoni, ki jih oseba izloča. Olajšajte si delo ob iskanju sanjskega partnerja ali partnerice…

Verjemite….Vredno je poizkusiti!

Za kaj lahko uporabimo feromone?

  • za povečanje spolne privlačnosti
  • za izboljšanje samozavesti in samopodobe
  • za obuditev ohlajenih strasti ali poživitev monotonosti v spalnici
  • pri nekaterih poklicih, ko je pomemben dejavnik za uspešno opravljanje stik z ljudmi
  • za dvig razpoloženja, lajšanje depresije,…

Vsebina: 15ml

Opozorila:

  • vnetljivo! ne uporabljajte v bližini odprtega ognja
  • ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi
  • shranjujte v hladnem in temnem prostoru
  • izogibajte se stiku z očmi in odprtimi ranami na koži
  • shranjujte izven dosega otrok

Sestavine: Alcohol Denat, Water, Parfum Fragrance, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Pheromone.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Ženski parfum s feromoni Twilight, 15ml”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici