Ženski parfum s feromoni Orgie Sensfeel, 50ml

Zaloga: Na zalogi
34,27 € 48,95 €
* DDV je vštet v ceno
Pohiti! Akcija se zaključi
dni ur min sek
Z nakupom tega izdelka prejmeš 34 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Ženski parfum Orgie Sensfeel je parfum s sadnim in cvetličnim vonjem, ki vabi na pustolovščino strasti. Svetujemo uporabo na področjih intenzivnega krvnega obtoka, kot so vrat in zapestja. Učinek parfuma Sensfeel doseže največji odziv 30 minut po nanosu in traja nekaj ur.Opis

Podrobnosti izdelka

Vsebina50ml

Ženski parfum Orgie Sensfeel je parfum s sadnim in cvetličnim vonjem, ki vabi na pustolovščino strasti. Svetujemo uporabo na področjih intenzivnega krvnega obtoka, kot so vrat in zapestja. Učinek parfuma Sensfeel doseže največji odziv 30 minut po nanosu in traja nekaj ur.

Kaj so feromoni?

Feromoni so kemični signali, ki ga v izredno majhnih količinah izločajo določeni organizmi in sprožijo naravni odziv pri drugem pripadniku iste vrste organizmov. Živa bitja uporabljajo feromone za komuniciranje, odločilno vlogo pa imajo pri izbiranju partnerja.
Raziskovalci so nedavno odkrili, da feromoni igrajo pomembno vlogo tudi v človeškem življenju. Pred letom 1986 se vodilni svetovni znanstveniki niso mogli strinjati o obstoju človeških feromonov. Leta 1986 pa je Francoski znanstvenik ugotovil, da je našel človeške feromone. Kemikalije, ki so človeški feromoni, so našli v neprivlačni snovi: človeškem znoju. Znanstveniki so tako iz znoja izločili čisti feromon imenovan: Androstenone.
Znanstveniki v Coloradu so ugotovili, da ljudje zaznavamo feromone s posebnim organom v našem predelu nosne votline. Organ se imenuje Vomeronazalni organ. Da organ obstaja pa so potrdili s preizkusom v zvezni državi Utah.
Z raziskavami so tudi ugotovili, da človek največ hormonov izloča od 14. do 18. leta starosti. Iz raziskav pa je tudi razvidno da je 75% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, nasmehov, ter poljubov nasprotnega spola.
S pomočjo feromonov lahko razložimo tudi to, zakaj vam je nekdo všeč oziroma do njega čutite določeno naklonjenost, čeprav ga vidite prvič v življenju. Na to vplivajo feromoni, ki jih oseba izloča. Olajšajte si delo ob iskanju sanjskega partnerja ali partnerice…

Verjemite….Vredno je poizkusiti!

Za kaj lahko uporabimo feromone?

  • za povečanje spolne privlačnosti
  • za izboljšanje samozavesti in samopodobe
  • za obuditev ohlajenih strasti ali poživitev monotonosti v spalnici
  • pri nekaterih poklicih, ko je pomemben dejavnik za uspešno opravljanje stik z ljudmi
  • za dvig razpoloženja, lajšanje depresije,…

Vsebina: 50ml

Opozorila:

  • vnetljivo! ne uporabljajte v bližini odprtega ognja
  • ne izpostavljajte direktni sončni svetlobi
  • shranjujte v hladnem in temnem prostoru
  • izogibajte se stiku z očmi in odprtimi ranami na koži
  • shranjujte izven dosega otrok
Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Ženski parfum s feromoni Orgie Sensfeel, 50ml”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici