Meglica za telo Flirtatious Pasijonka & Guava

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
21,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 21 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Meglica za telo Flirtatious Pasijonka & Guava je vaše skrivno orožje, ki se mu ne bo mogel upreti nihče. Svojo lepotno rutino dopolnite s seksualno samozavestjo in seksi vonjem!

Meglica Flirtatious je na voljo v treh čutno edinstvenih vonjih, ki so prepojeni z vzburjajočimi feromoni in rastlinskimi afrodiziaki za neustavljivo privlačnost.Opis

Podrobnosti izdelka

Vsebina125ml

Meglica za telo Flirtatious Pasijonka & Guava je vaše skrivno orožje, ki se mu ne bo mogel upreti nihče. Svojo lepotno rutino dopolnite s seksualno samozavestjo in seksi vonjem!

Meglica Flirtatious je na voljo v treh čutno edinstvenih vonjih, ki so prepojeni z vzburjajočimi feromoni in rastlinskimi afrodiziaki za neustavljivo privlačnost.

Kaj so feromoni?

Feromoni so kemični signali, ki ga v izredno majhnih količinah izločajo določeni organizmi in sprožijo naravni odziv pri drugem pripadniku iste vrste organizmov. Živa bitja uporabljajo feromone za komuniciranje, odločilno vlogo pa imajo pri izbiranju partnerja.
Raziskovalci so nedavno odkrili, da feromoni igrajo pomembno vlogo tudi v človeškem življenju. Pred letom 1986 se vodilni svetovni znanstveniki niso mogli strinjati o obstoju človeških feromonov. Leta 1986 pa je Francoski znanstvenik ugotovil, da je našel človeške feromone. Kemikalije, ki so človeški feromoni, so našli v neprivlačni snovi: človeškem znoju. Znanstveniki so tako iz znoja izločili čisti feromon imenovan: Androstenone.
Znanstveniki v Coloradu so ugotovili, da ljudje zaznavamo feromone s posebnim organom v našem predelu nosne votline. Organ se imenuje Vomeronazalni organ. Da organ obstaja pa so potrdili s preizkusom v zvezni državi Utah.
Z raziskavami so tudi ugotovili, da človek največ hormonov izloča od 14. do 18. leta starosti. Iz raziskav pa je tudi razvidno da je 75% moških, ki so uporabljali feromone, zaznalo več flirtanja, nasmehov, ter poljubov nasprotnega spola.
S pomočjo feromonov lahko razložimo tudi to, zakaj vam je nekdo všeč oziroma do njega čutite določeno naklonjenost, čeprav ga vidite prvič v življenju. Na to vplivajo feromoni, ki jih oseba izloča. Olajšajte si delo ob iskanju sanjskega partnerja ali partnerice…

Verjemite….Vredno je poizkusiti!

Za kaj lahko uporabimo feromone?

  • za povečanje spolne privlačnosti
  • za izboljšanje samozavesti in samopodobe
  • za obuditev ohlajenih strasti ali poživitev monotonosti v spalnici
  • pri nekaterih poklicih, ko je pomemben dejavnik za uspešno opravljanje stik z ljudmi
  • za dvig razpoloženja, lajšanje depresije,…

Vsebina: 125ml

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Meglica za telo Flirtatious Pasijonka & Guava”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici