Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Dildo All Black Fist 13cm

Šifra izdelka: D-221851 | EAN koda: 5420044220441
24,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: All Black

Opis

Dildo All Black Fist 13cm je namenjen fistingu in je primeren tako za vaginalno, kot tudi analno stimulacijo. Dildo bo navdušil vse, ki ste pristaši fistinga ter večjih erotičnih pripomočkov ali bi le te radi preizkusili.

Dildo Fist zahteva počasen pristop in potrpljenje, zato priporočamo, da se na uporabo dobro pripravite in ne pozabite na uporabo fisting lubrikanta, ki je posebej namenjen za uporabo z erotičnimi pripomočki večjih dimenzij.

Dildo je izdelan je iz TPR materiala, ki zagotavlja prijetno mehkobo, enostavno vzdrževanje in najpomembnejše, lahko ga uporabljate tako z vodnimi kot tudi silikonskimi lubrikanti.

Pred in po vsaki uporabi dildo očistite s čistilom erotičnih pripomočkov. Dildo pred shranjevanjem obrišite ali dobro osušite.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki

All Black

Dildo All Black Hand

Redna cena: 24,95 €

Special Price 12,48 €

Poglej več
All Black

Dildo All Black Fist Fuck

41,95 €
Poglej več
All Black

Dildo All Black Fist

24,95 €
Poglej več