Stojalo Fleshlight Stand Dry

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
39,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 39 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Čiščenje masturbatorja Fleshlight bo od sedaj naprej lažje kot kdaj koli prej. S stojalom Fleshlight Stand Dry vam ni treba skrbeti, kako postaviti čist, moker rokav Fleshlight, da bi se posušil. Stojalo za sušenje Fleshlight je učinkovita in uspešna rešitev za vse vaše potrebe po sušenju rokava Fleshlight standardne velikosti.


Priporočamo tudi:
Opis

Čiščenje masturbatorja Fleshlight bo od sedaj naprej lažje kot kdaj koli prej. S stojalom Fleshlight Stand Dry vam ni treba skrbeti, kako postaviti čist, moker rokav Fleshlight, da bi se posušil. Stojalo za sušenje Fleshlight je učinkovita in uspešna rešitev za vse vaše potrebe po sušenju rokava Fleshlight standardne velikosti.

Stojalo Fleshlight Stand Dry je izdelano iz prevlečenega aluminija in meri: 127 x 243 x 78mm

Kako uporabljati stojalo za sušenje Fleshlight Stand Dry

Po čiščenju izdelka Fleshlight standardne velikosti pritrdite rokav na stojalo za sušenje Fleshlight Stand Dry. Stojalo za sušenje Fleshlight postavite na ravno površino, kot je kopalniški pult. V zbiralniku se bo zbirala voda, ki kaplja iz rokava. NE postavljajte na ali v bližino električne opreme ali virov. Počakajte dovolj časa, da se rokav posuši na zraku. Za hitrejše rezultate ga postavite v bližino vira zračnega toka. Rokav vrnite v ohišje šele, ko je popolnoma suh.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici