Stojalo Fleshlight Screw Dry

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
36,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 36 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Čiščenje masturbatorja Fleshlight bo od sedaj naprej lažje kot kdaj koli prej. S stojalom Fleshlight Screw Dry vam ni treba skrbeti, kako postaviti čist, moker rokav Fleshlight, da bi se posušil. Stojalo za sušenje Fleshlight je učinkovita in uspešna rešitev za vse vaše potrebe po sušenju rokava Fleshlight standardne velikosti.


Priporočamo tudi:
Opis

Čiščenje masturbatorja Fleshlight bo od sedaj naprej lažje kot kdaj koli prej. S stojalom Fleshlight Screw Dry vam ni treba skrbeti, kako postaviti čist, moker rokav Fleshlight, da bi se posušil. Stojalo za sušenje Fleshlight je učinkovita in uspešna rešitev za vse vaše potrebe po sušenju rokava Fleshlight standardne velikosti.

Stojalo Fleshlight Screw Dry je izdelano iz prevlečenega aluminija in meri: 105 x 105 x 50mm

Kako uporabljati stojalo za sušenje Fleshlight Screw Dry

Po čiščenju izdelka Fleshlight standardne velikosti se prepričajte, da je rokav vrnjen v ohišje. Zgornji pokrovček pustite odstranjen. Odvijte pokrovček s spodnjega dela izdelka Fleshlight in na njegovo mesto privijte stojalo za sušenje Fleshlight Screw Dry. Stojalo za sušenje Fleshlight plus postavite na ravno površino, ki je voda ne bo poškodovala, na primer na kopalniški pult ali umivalnik. NE postavljajte na ali v bližino električne opreme ali virov. Počakajte dovolj časa, da se rokav posuši na zraku. Za hitrejše rezultate ga postavite v bližino vira zračnega toka. Pokrovčke namestite nazaj na ohišje šele, ko je rokav popolnoma suh.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Stojalo Fleshlight Screw Dry”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici