Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Stojalo Fleshlight Screw Dry

Šifra izdelka: E33145 | EAN koda: 810476019181
36,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fleshlight
Barva: Black
Material: Aluminum
Dolžina: 10,5 cm

Opis

Čiščenje masturbatorja Fleshlight bo od sedaj naprej lažje kot kdaj koli prej. S stojalom Fleshlight Screw Dry vam ni treba skrbeti, kako postaviti čist, moker rokav Fleshlight, da bi se posušil. Stojalo za sušenje Fleshlight je učinkovita in uspešna rešitev za vse vaše potrebe po sušenju rokava Fleshlight standardne velikosti.

Stojalo Fleshlight Screw Dry je izdelano iz prevlečenega aluminija in meri: 105 x 105 x 50mm

Kako uporabljati stojalo za sušenje Fleshlight Screw Dry

Po čiščenju izdelka Fleshlight standardne velikosti se prepričajte, da je rokav vrnjen v ohišje. Zgornji pokrovček pustite odstranjen. Odvijte pokrovček s spodnjega dela izdelka Fleshlight in na njegovo mesto privijte stojalo za sušenje Fleshlight Screw Dry. Stojalo za sušenje Fleshlight plus postavite na ravno površino, ki je voda ne bo poškodovala, na primer na kopalniški pult ali umivalnik. NE postavljajte na ali v bližino električne opreme ali virov. Počakajte dovolj časa, da se rokav posuši na zraku. Za hitrejše rezultate ga postavite v bližino vira zračnega toka. Pokrovčke namestite nazaj na ohišje šele, ko je rokav popolnoma suh.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje