Stojalo Fleshlight Hang Dry

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
34,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 34 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Čiščenje masturbatorja Fleshlight bo od sedaj naprej lažje kot kdaj koli prej. S stojalom Fleshlight Hang Dry vam ni treba skrbeti, kako postaviti čist, moker rokav Fleshlight, da bi se posušil. Stojalo za sušenje Fleshlight je učinkovita in uspešna rešitev za vse vaše potrebe po sušenju rokava Fleshlight standardne velikosti.


Priporočamo tudi:
Opis

Čiščenje masturbatorja Fleshlight bo od sedaj naprej lažje kot kdaj koli prej. S stojalom Fleshlight Hang Dry vam ni treba skrbeti, kako postaviti čist, moker rokav Fleshlight, da bi se posušil. Stojalo za sušenje Fleshlight je učinkovita in uspešna rešitev za vse vaše potrebe po sušenju rokava Fleshlight standardne velikosti.

Stojalo Fleshlight Stand Dry je izdelano iz prevlečenega aluminija in meri: 112 x 260 x 78mm

Kako uporabljati stojalo za sušenje Fleshlight Hang Dry

Po čiščenju izdelka Fleshlight standardne velikosti pritrdite rokav na stojalo za sušenje Fleshlight Hang Dry. Nosilec za sušenje pritrdite na varno palico ali drog na mestu, ki ga voda ne bo poškodovala, na primer na stojalo za brisače v kopalnici ali ročaje za prho. NE postavljajte na ali v bližino električne opreme ali virov električne energije. Pustite dovolj časa, da se rokav posuši na zraku. Za hitrejše rezultate jih postavite v bližino vira zračnega toka. Rokav vrnite v ohišje šele, ko je popolnoma suh.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Za oddajo mnenja moraš biti prijavljen/a in imeti opravljen nakup tega izdelka.

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici