Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

Zaloga: Na zalogi pri dobavitelju
86,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 86 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave: med in


Masturbator Fleshlight Vibro Pink Lady Touch predstavlja najnovejši razvoj novih in inovativnih izdelkov blagovne znamke Fleshlight. Čeprav je zunanji videz praktično enak standardnim modelom Fleshlight, so patentirani rokav SuperSkin Sleeve preoblikovali tako, da vključuje tri strateško nameščene žepe, ki obkrožajo površino odprtine in v katerih so nameščene po meri izdelani bullet vibratorji Fleshlight.


Priporočamo tudi:

Izdelek je vodoodporen
Opis

Podrobnosti izdelka

VodoodpornostDa

Masturbator Fleshlight Vibro Pink Lady Touch predstavlja najnovejši razvoj novih in inovativnih izdelkov blagovne znamke Fleshlight. Čeprav je zunanji videz praktično enak standardnim modelom Fleshlight, so patentirani rokav SuperSkin Sleeve preoblikovali tako, da vključuje tri strateško nameščene žepe, ki obkrožajo površino odprtine in v katerih so nameščene po meri izdelani bullet vibratorji Fleshlight. V rokav namestite do tri bullet vibratorje (priložene ob nakupu), preden ga vstavite v ohišje Fleshlight, in doživite 360º intenzivnega vibracijskega užitka. Dodatek bullet vibratorjev ne le znatno poveča občutke med uporabo, temveč tudi znatno poostri vstop. Prilagodite svojo izkušnjo tako, da eksperimentirate z eno, dvema ali vsemi tremi bulleti, da prilagodite tesnost in vibriranje med uporabo ter najdete popolno kombinacijo, ki vam ustreza. 

V paketu boste prejeli:

- ohišje iz kvalitetne ABS plastike

- vložek iz patentiranega Real Feel Superskin materiala

- 3 bullet vibratorje Fleshlight - 100% vodoodporni

- paket baterij

Več o Fleshlightu:

Fleshlight je s široko paleto moških masturbatorjev v svetu povzročil pravo revolucijo na področju erotičnih igračk za moške. Fleshlight izdelki so se na tržišču hitro prijele in so še danes najbolj prodajana igračka za moške na svetu.

Fleshlight je po izgledu na zunaj podoben ročni svetilki, znotraj pa se skriva skrivnost za katero veste le vi.

Vložek Fleshlight masturbatorja je izdelan iz patentiranega materiala Real Feel Superskin, ki je svilnato nežen na otip in nudi skoraj identične občutke kot pravi seks.

Masturbator je enostaven za uporabo, popolnoma varen in preprost za čiščenje. Namenjen je večkratni uporabi, saj je izdelan in kvalitetnih materialov, ki vam bodo, pri pravilni uporabi ter vzdrževanju, služili tudi več let. Da bi dosegli čim bolj naraven občutek vložek pred uporabo segrejte s toplo vodo. Masturbator čistimo samo s toplo vodo, nikoli ne uporabite mila ali vrele vode.

Fleshlight uporabljajte samo z lubrikantom na vodni osnovi. Uporaba kondoma s Fleshlightom ni potrebna, razen v primeru da ga delite, lahko pa kondom na lastno željo uporabite tudi sicer.

Navodila za uporabo:

1. Iz ohišja odstranite vložek

2. Odstranite varovalo

3. Ogrejte vložek

4. Dodajte lubrikant na vodni osnovi

5. Nastavite tlak z vrtljivim gumbom na spodnjem delu

6. Fleshlight je sedaj pripravljen za uporabo. Uživajte!

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Fleshlight Vibro Pink Lady Touch”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici