Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Seks gugalnica Fetish Fantasy Yoga

Šifra izdelka: PD2127-23 | EAN koda: 603912318050
223,95 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fetish Fantasy Series

Opis

S prvo seks gugalnico Yoga se zavihtite v težke spolne položaje, kakršnih si niste predstavljali. S pomočjo Yoga gugalnice lahko brez posebne moči, ravnotežja ali gibčnosti kljubujete gravitacijskim zakonom in uživate v spolnih položajih, za katere nikoli niste mislili, da so možni. Vsestranski gugalnik vam omogoča premikanje v različne položaje joge v vodoravni in navpični ravnini, s čimer krepite in raztezate skoraj vse mišice v telesu, potrebne za neverjeten seks. Yoga gugalnica izboljšuje prilagodljivost, povečuje vzdržljivost, gradi jedro mišic in vas pripravi v obliko za zadovoljiv seks. Zdaj lahko navadni pari z jogo izvajajo najtežje, najbolj spodbudne spolne položaje, kar so si jih kdaj zamislili - in izkoristijo koristi in užitke, ki jih vzbudijo!

Uživajte v breztežnem seksu v neomejenih položajih in raziščite svoje najgloblje fantazije. Preizkusite nove spolne položaje, ki običajno zahtevajo izjemen napor in spretnost, in jih izvajajte z lahkoto! Vi in vaš ljubimec boste presenečeni, kako enostavno je v resnici najti optimalen kot za globoko penetracijo z minimalnim naporom. Seks v teh zahtevnih položajih se še nikoli ni počutil tako dobro - in nikoli ni bil tako lahkoten! Za popolno udobje in užitek zaženite akcijo in pustite domišljiji prosto pot!

Gugalnico je enostavno sestaviti in jo v nekaj minutah namestite v vaš strop z uporabo le nekaj običajnih orodij. Mehka, plišasta najlonska tkanina je prijetna na dotik in zdrži do 136kg. T oblazinjeni ročaji iz pene zagotavljajo dodatno udobje in dodatno podporo, medtem ko trden železni okvir drži skupaj.

Set vsebuje:

  • Heavy Duty vijak iz nerjavečega jekla
  • torzijska vzmet
  • kovinska podporna palica
  • 7 opor iz mehke tkanine 
  • 1 vrtljiv zatič
  • navodila za uporabo
  • preveza za oči

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje