Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Losjon za intimno nego Lactacyd Classic 200ml

Šifra izdelka: 5391520943072 | EAN koda: 5391520943072
3,99 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Lactacyd

Opis

Losjon za intimno nego Lactacyd Classic vaši nožnici zagotavlja zaščito, ki jo vsakodnevno potrebuje. Obogaten z biološko L-mlečno kislino in mešanico sestavin za obnavljanje, zagotavlja občutek svežine in hranljivosti ter vam pomaga, da se ves dan počutite udobno.

Prednosti:

  • Klinično dokazana blagost
  • S poživljajočo sirotko
  • Blag, diskreten parfum

Priporočena uporaba:

Lahko se uporablja med prhanjem ali kopanjem kot tekoče milo za zunanjo sluznico. Spenite ga in nato dobro splaknite pod tekočo vodo. Lahko se uporablja vsak dan.

Sestavine: Aqua, Magnesium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, PEG-55 Propylene Glycol Oleate, Parfum, Lactose, Lactis Proteinum, Cocamide MEA, Laureth-10, Lactic Acid, Glyceryl Laurate, Glycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, 5-Bromo-5-Nitro-1, 3-Dioxane, Sodium Chloride, Methylisothiazolinone, Methylchloroisothiazolinone.

Sestavine izdelka so odgovornost proizvajalca in se lahko spremenijo, zato priporočamo, da sestavo izdelka pred uporabo preverite neposredno na embalaži.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje

Sorodni izdelki

Intome

Krema za pobelitev anusa Intome, 30ml

Redna cena: 12,95 €

Special Price 5,18 €

Poglej več