Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analne kroglice Satisfyer I

Šifra izdelka: E28616 | EAN koda: 4061504000855
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: Black
Material: Silicone
Količina: 2
Dolžina: 20,5 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Analne kroglice Satisfyer I

Zagotovi si uživanje! Z analnimi kroglicami Satisfyer se boš potopil/a v čuten svet analnih doživetij. Ne glede na to, ali boš v njihovi družbi užival/a sam/a ali s partnerjem ne boš razočaran/a. S temi zapeljivimi kroglicami ne moreš zgrešiti, saj so na voljo kot poželjiv duet. 

Klasične analne kroglice so zaobljene, vsaka z večjim premerom za počasno povečevanje užitka.

Analne kroglice v obliki diamantkov pa so nekaj posebnega, saj je njihova oblika kot nalašč za nadgradnjo analnih užitkov. 

Oboje analne kroglice imajo na koncu ročaj za varno in udobno uporabo. Za lažjo uporabo pa svetujemo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, lubrikant na silikonski osnovi bi material lahko poškodoval, zato ga odsvetujemo. Po uporabi kroglice enostavno sperete pod mlačno vodo s kančkom mila ali čistilo za erotične igračke. 

  • Dolžina: 20,5cm

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje