Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analne kroglice Intense Danti, črne

Šifra izdelka: D-216037 | EAN koda: 8425402156858
14,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Povečajte svoj užitek z igračkami Intense, klasičnim konceptom, ki ga ne zmorejo vsi.

Analne kroglice Intense Danti so izdelane iz 100% silikona, in so popolnoma varne za uporabo ter telesu prijazne in vam bodo zaradi prijetne mehkobe in svoje oblike nudile veliko zadovoljivih in nepozabnih občutkov.

Roačj na koncu kroglic je idealen za pomoč pri vstavljanju in namestitvi kroglic, prav tako pa bo v pomoč pri varni odstranitvi kroglic.

Za boljšo in lažjo uporabo lahko uporabite lubrikant, uporabite pa le lubrikante na vodni osnovi saj bi lubrikant na silikonski osnovi lahko poškodoval izdelek. Kroglice po končani uporabi očistite z mlačno vodo, lahko dodate kanček nežnega mila, po končanem čiščenju jih dobro osušite in pospravite. Poleg kroglic boste v kompletu prejeli še satenasto vrečko za shranjevanje.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje