Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vaginalna kroglica Intense Kisha roza

Šifra izdelka: D-216050 | EAN koda: 8425402156988
16,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Intense

Opis

Intense predstavlja vaginalno kroglico Kisha za krepitev mišic medeničnega dna. Silikonska vaginalna kroglica je idealna za nežno stimulacijo in izvajanje vaginalnih vaj ter krepitev mišic medeničnega dna. Izdelana je iz 100% medicinskega silikona in tako povsem varnea za uporabo in koži prijazna. Krepljenje mišic medeničnega dna lahko izvajate povsem naravno in brez pritiska, kroglico enostavno namestite v nožnico in že ste pripravljeni. Med hojo se kroglica rahlo premika in oddaja vibracije, ki spodbudijo mišice, da se krčijo. 

Kroglica je 100% vodoodporna.

Ob vstavitvi lahko uporabite lubrikant, uporabite pa smo lubrikante na vodni osnovi, silikonski lubrikant lahko poškoduje izdelek.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje