Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vaginalne kroglice Lelo Luna

Šifra izdelka: 305 | EAN koda: 7350022270312
69,00 €
+ Brezplačna dostava
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: LELO
Barva: Pink
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Vaginalne kroglice Lelo Luna so kroglice z vgrajenimi utežmi in so nepogrešljive pri izvajanju vaj za mišice medeničnega dna. 

Komplet kroglic Lelo Lunavsebuje 4 kroglice in eno držalo kroglic. V držalo za kroglice boste vstavile dve kroglici po lastni želji, različni barvi kroglic predstavljata tudi različni teži, tako boste lahko same sestavile svoj komplet kroglic, ki vam najbolj ustreza.

Vaginalne kroglice Lelo Luna so izdelane iz 100% medicinskega silikona, ki je telesu prijazen in na otip prijeten ter popolnoma varen za uporabo. Za lažjo uporabo lahko dodate lubrikant, uporabite pa le lubrikante na vodni osnovi saj bi silikonski lubrikant lahko izdelek poškodoval.

Kroglice po končani uporabi zlahka sperete pod toplo vodo, ki jih lahko dodate kanček blagega mila ali jih očistite s čistilom erotičnih igračk.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje