Komplet vaginalnih kroglic Fifty Shades Of Grey

Zaloga: Na zalogi
42,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 42 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Vaginalne kroglice Fifty Shades Of Grey so namenjene vsakdanji uporabi, primerne za izvajanje vaj vaginalnih mišic in nežno stimulacijo med vsakdanjimi opravili. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, prav tako je iz silikona izdelana vrvica, ki tako zagotavlja bolj higiensko in varno uporabo. Set je sestavljen iz 4 kroglic različnih tež, od 15g, 25g, 35g do 55g. Kombinirate lahko katerokoli kroglico in tako imate na izbiro 6 različnih kombinacij. Primerne so za popolne začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice.

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialMedicinski silikon
Dolžina14cm
Teža15g, 25g, 35g, 55g

Vaginalne kroglice Fifty Shades Of Grey so namenjene vsakdanji uporabi, primerne za izvajanje vaj vaginalnih mišic in nežno stimulacijo med vsakdanjimi opravili. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, prav tako je iz silikona izdelana vrvica, ki tako zagotavlja bolj higiensko in varno uporabo.

Set je sestavljen iz 4 kroglic različnih tež, od 15g, 25g, 35g do 55g. Kombinirate lahko katerokoli kroglico in tako imate na izbiro 6 različnih kombinacij. Primerne so za popolne začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice.

Ob uporabi lahko uporabite tudi lubrikant, le ta naj bo izdelan na vodni osnovi, saj lubrikanti ki so izdelani na silikonski osnovi lahko izdelek poškodujejo. Ne vsebuje lateksa in ftalatov.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Komplet vaginalnih kroglic Fifty Shades Of Grey”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici