Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet vaginalnih kroglic Fifty Shades Of Grey

Šifra izdelka: e25475 | EAN koda: 5060108815697
39,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Gray
Material: Silicone
Dolžina: 14 cm
Insertable depth: 8,9 cm
Drawstring: Yes
Suitable for: Women
Phthalate free: Yes
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Zaščita za potovanja: Da
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Vaginalne kroglice Fifty Shades Of Grey so namenjene vsakdanji uporabi, primerne za izvajanje vaj vaginalnih mišic in nežno stimulacijo med vsakdanjimi opravili. Izdelane so iz 100% medicinskega silikona, prav tako je iz silikona izdelana vrvica, ki tako zagotavlja bolj higiensko in varno uporabo.

Set je sestavljen iz 4 kroglic različnih tež, od 15g, 25g, 35g do 55g. Kombinirate lahko katerokoli kroglico in tako imate na izbiro 6 različnih kombinacij. Primerne so za popolne začetnice, kot tudi za izkušene uporabnice.

Ob uporabi lahko uporabite tudi lubrikant, le ta naj bo izdelan na vodni osnovi, saj lubrikanti ki so izdelani na silikonski osnovi lahko izdelek poškodujejo. Ne vsebuje lateksa in ftalatov.

Video

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje