Vaginalne kroglice Satisfyer Yoni Power 1, rdeče

Zaloga: Na zalogi
19,95 €
* DDV je vštet v ceno
Z nakupom tega izdelka prejmeš 19 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Z vaginalnimi kroglicami Satisfyer Yoni Power 1 lahko okrepite svoje medenično dno in uživate v še intenzivnejših orgazmih. V nasprotju z vajami medeničnega dna z drugimi vaginalnimi kroglicami, Yoni Power 1 ni osredotočen le na težo, temveč predvsem na velikost kroglic.

Barva


Priporočamo tudi:


Telesu prijazni materiali
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialMedicinski silikon
Dolžina12,5cm, 13cm, 13,5cm
Premer3cm, 4cm, 4,5cm
Teža22g, 46g, 74g

Z vaginalnimi kroglicami Satisfyer Yoni Power 1 lahko okrepite svoje medenično dno in uživate v še intenzivnejših orgazmih. V nasprotju z vajami medeničnega dna z drugimi vaginalnimi kroglicami, Yoni Power 1 ni osredotočen le na težo, temveč predvsem na velikost kroglic.

.Začnete z največjo in najtežjo kroglico (premer: 3 cm, teža: 74 g) in se povzpnite skozi srednjo (premer: 2,5 cm, teža: 46 g) do najmanjše in najlažje kroglice (premer: 2 cm, teža: 22 g).

Pogosteje kot izvajate trening medeničnega dna, bolj napete so vaše mišice, tako da lahko sčasoma držite kroglico z najmanjšim obsegom. Kroglice morate uporabljati le 15 minut na dan, da dosežete učinek, ki ga boste med spolnim odnosom opazili ne samo vi, ampak tudi vaš dragi. Rebrasta struktura okroglih kroglic vas stimulira tudi med treningom. 

Notranje kroglice Satisfyer Yoni Power 1 so izdelane iz nerjavečega jekla in so obložene z mehkim silikonom medicinske kakovosti, zaradi česar je trening medeničnega dna še posebej nežen in higienski. Zahvaljujoč zaobljeni obliki in brezhibni obdelavi so kroglice Yoni Power 1 še posebej enostavne za vstavljanje in prav tako enostavne za  odstranjevanje zahvaljujoč silikonskim zankam – zaradi česar je Satisfyer Yoni Power 1 idealen za začetnike.

Kroglice Satisfyer Yoni Power 1 se lahko uporabljajo tudi za trening medeničnega dna po porodu ali za preprečevanje oslabelosti mehurja. Uporabite kroglice Yoni Power 1 v povezavi s svojim najljubšim zračnim pulznim vibratorjem, da še povečate svoje občutke v seksi solo trenutkih. Po uporabi jih lahko očistite s toplo vodo in blagim milom ter jih razkužite s čistilom za erotične igračke.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Vaginalne kroglice Satisfyer Yoni Power 1, rdeče”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici