Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vaginalne kroglice Satisfyer Yoni Power 1, bele

Šifra izdelka: 9043835 | EAN koda: 4049369043835
29,95 €
Na zalogi! Dobava: 1-2 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Satisfyer
Barva: White
Material: Silicone
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Z vaginalnimi kroglicami Satisfyer Yoni Power 1 lahko okrepite svoje medenično dno in uživate v še intenzivnejših orgazmih. V nasprotju z vajami medeničnega dna z drugimi vaginalnimi kroglicami, Yoni Power 1 ni osredotočen le na težo, temveč predvsem na velikost kroglic.

.Začnete z največjo in najtežjo kroglico (premer: 3 cm, teža: 74 g) in se povzpnite skozi srednjo (premer: 2,5 cm, teža: 46 g) do najmanjše in najlažje kroglice (premer: 2 cm, teža: 22 g).

Pogosteje kot izvajate trening medeničnega dna, bolj napete so vaše mišice, tako da lahko sčasoma držite kroglico z najmanjšim obsegom. Kroglice morate uporabljati le 15 minut na dan, da dosežete učinek, ki ga boste med spolnim odnosom opazili ne samo vi, ampak tudi vaš dragi. Rebrasta struktura okroglih kroglic vas stimulira tudi med treningom. 

Notranje kroglice Satisfyer Yoni Power 1 so izdelane iz nerjavečega jekla in so obložene z mehkim silikonom medicinske kakovosti, zaradi česar je trening medeničnega dna še posebej nežen in higienski. Zahvaljujoč zaobljeni obliki in brezhibni obdelavi so kroglice Yoni Power 1 še posebej enostavne za vstavljanje in prav tako enostavne za  odstranjevanje zahvaljujoč silikonskim zankam – zaradi česar je Satisfyer Yoni Power 1 idealen za začetnike.

Kroglice Satisfyer Yoni Power 1 se lahko uporabljajo tudi za trening medeničnega dna po porodu ali za preprečevanje oslabelosti mehurja. Uporabite kroglice Yoni Power 1 v povezavi s svojim najljubšim zračnim pulznim vibratorjem, da še povečate svoje občutke v seksi solo trenutkih. Po uporabi jih lahko očistite s toplo vodo in blagim milom ter jih razkužite s čistilom za erotične igračke.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje