Vaginalna kroglica Ruby Kegel vijolična

Zaloga: Na zalogi
18,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 18 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Vaginalna kroglica Ruby Kegel je izdelana iz 100% medicinskega silikona, namenjena skrbi za vaše telo in treniranje mišic medeničnega dna na enostaven, udoben in zdrav način.

Mišice medeničnega dna lahko začnejo popuščati iz več različnih razlogov: Nosečnost in porod, kirurški posegi, starost, prekomerno napenjanje zaradi zaprtja ali kroničen kašelj.

Keglove vaje vam lahko pomagajo utrditi mišice medeničnega dna, katere podpirajo maternico, mehur, tanko črevo in rektum. Utrjevanje mišic medeničnega dna lahko prepreči urinsko inkontinenco, prolaps maternice, prav tako pa lahko poveča intenzivnost občutja med spolnim odnosom.

Barva


Priporočamo tudi:


Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialMedicinski silikon
Premer3cm
Teža55g

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz 100% medicinskega silikona, namenjena skrbi za vaše telo in treniranje mišic medeničnega dna na enostaven, udoben in zdrav način.

Mišice medeničnega dna lahko začnejo popuščati iz več različnih razlogov: Nosečnost in porod, kirurški posegi, starost, prekomerno napenjanje zaradi zaprtja ali kroničen kašelj.

Keglove vaje vam lahko pomagajo utrditi mišice medeničnega dna, katere podpirajo maternico, mehur, tanko črevo in rektum. Utrjevanje mišic medeničnega dna lahko prepreči urinsko inkontinenco, prolaps maternice, prav tako pa lahko poveča intenzivnost občutja med spolnim odnosom.

Prednosti uporabe:

  • Zdravje: Utrjevanje in treniranje mišic medeničnega dna je pomembno za kontrolo urina in mehurja, za utrditev medeničnega dna in za preprečitev prolapsa maternice.
  • Spolni odnosi: Treniranje mišic medeničnega dna je lahko prednost tudi v spalnici: močnejši, daljši orgazmi, povečana občutljivost in intenzivno spolno vzburjenje za oba partnerja.
  • Uporaba v kombinaciji z menstrualno skodelico Ruby Cup: Ruby Kegel kroglice so odlične za uporabnice menstrualne skodelice Ruby Cup, posebej za ženske, ki uporabljajo menstrualno skodelico po porodu. Pri vstavljanju in odstranjevanju menstrualne skodelice je namreč potrebno uporabljati mišice medeničnega dna. Močnejše mišice vam pomagajo najti pravilen položaj skodelice pri vstavljanju, prav tako pa vam pomagajo pri potiskanju skodelice navzdol pri odstranjevanju za lažji doseg repka menstrualne skodelice.

Uporaba:

Začnite z lociranjem vaših medeničnih mišic tako, da vstavite čist, navlažen prst v vašo vagino. Poskusite in stisnite mišice tako, kot da bi želeli zaustaviti curek urina. Na prstu morate čutiti mišice, ki se stisnejo okrog vašega prsta.

Pred vstavljanjem Ruby Kegel kroglic poiščite udoben položaj. Za začetnice je najlažje ležanje ali nagnjeno sedenje. Ko bodo vaše mišice že močne lahko pričnete uporabljati Ruby Kegel kroglico tudi stoje, saj gravitacija poveča intenzivnost treninga mišic.

  1. Nežno vstavite Ruby Kegel kroglico v vagino
  2. Skrčite mišice medeničnega dna za 2-10 sekund in globoko dihajte.
  3. Sprostite mišice.

Na začetku naj bodo premori med vajami enako dolgi kot krčenje, če mišice skrčite za 4 sekunde naj bo tudi premor dolg 4 sekunde. Poizkusite ponoviti 10 krat. Najboljše rezultate lahko pričakujete po 2 do 3 setih, 3 krat tedensko.

Ruby Kegel kroglica je 100% vodoodporna in jo lahko uporabljate tudi pod tušem.

Čiščenje in nega

Po uporabi kroglico Ruby Kegel sperite pod toplo vodo in milom z nevtralnim pH ali mokrimi robčki, lahko pa uporabite tudi čistilni sprej za čiščenje intimnih pripomočkov. Ruby Kegel kroglice shranjujte v priloženi bombažni vrečki, ne shranjujte pa jih v PVC vrečkah ali embalaži.

Material

Ruby Kegel kroglica je izdelana iz zelo kvalitetnega medicinskega silikona, hipoalergenega materiala, ki ne vsebuje plastike, latexa, gume ali zdravju škodljivih snovi, kot so parfumi, absorbcijski geli ter drugi dodatki.

Ruby Kegel kroglica ima v notranjosti kovinsko kroglico, katera pripomore k učinkovitejšemu treningu mišic medeničnega dna. Kovina notranje kroglice je testirana in je v skladu z Evropskimi standardi.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Vaginalna kroglica Ruby Kegel vijolična”


Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici