Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vaginalne kroglice Fifty Shades of Grey Mini Silver Pleasure

Šifra izdelka: E27144 | EAN koda: 5060680311099
26,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Fifty Shades of Grey
Barva: Silver
Material: Silicone
Suitable for: Women
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Flexible: Yes
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Therapeutic use: Yes
Vaginal stimulation: Yes
Stimulation: Vaginal stimulation

Opis

Vaginalne kroglice Fifty Shades Of Grey Mini Silver Pleasure, ki na skrivaj stimulirajo točko G in ponujajo majhno težo za oprijem, so idealne za tiste, ki se prvič srečujejo z vaginalnimi kroglicami. 

Za izdelavo tega Keglovega pripomočka je bila uporabljena gladka, trdna kovina. Te žogice za užitek, namenjene tistim, ki se prvič srečujejo z uporabo vaginalne kroglice, ponujajo skupno težo 85 g, da bi kar najbolj povečali učinke vašega toniziranja in pomlajevanja nožnice.

Sprva so bile namenjene za nošenje v ležečem položaju, z nadaljnjo vadbo pa se mišice tonizirajo, zato jih lahko nosite kjerkoli, tako kot Ana. Kroglice so med seboj povezane z močno najlonsko vrvico na koncu katere je kovinska zanka. Varna konstrukcija vam omogoča, da te srebrne kroglice po želji uporabljate za analno igro, prstna zanka pa zagotavlja, da kroglice med nošenjem ne morejo potovati. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje