Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Vaginalne kroglice The Candy Shop Lemon Squeeze

Šifra izdelka: 21818 | EAN koda: 8720365100536
38,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Dream Toys

Opis

Vaginalne kroglice The Candy Shop Lemon Squeeze so primerne tako za trening mišic medeničnega dna kot tudi za prijetno stimulacijo. V notranjosti vsake kroglice se namreč nahaja kovinska, ki se med nošenjem premika in tako povzroča nežne stimulativne vibracije.

Komplet keglovih kroglic za treniranje mišic medeničnega dna ti omogoča, da vadbo lahko prilagajaš svojemu počutju in trenutni zmogljivosti. Komplet Lemon Squeeze vsebuje dve rumeni ohišji, eno za dve kroglici in drugo za eno kroglico. Poleg pa prejmeš tri kroglice z različnimi težami, kar ti omogoča veliko različnih možnosti kombiniranja.

Pri izvajanju keglovih vaj je teža pomembna, saj je vaje dobro stopnjevati od najlažje do najtežje. V ta namen priporočamo, da najprej uporabiš enojno ohišje z najlažjo kroglico, nato težjo in na koncu najtežjo. Nadaljuj z dvojnim ohišjem in najprej uporabi dve lažji kroglici, ko pa boš pripravljena lahko kombiniraš še najtežji kroglici z dvojnim ohišjem.

Ohišja in kroglice so izdelane iz 100% silikona, ne vsebujejo ftalatov, lateksa in so 100% varne za telo. S tem kompletom lahko uporabljate skupno težo med 24,7 grama (najlažja kroglica + enojno ohišje) do 101,5 grama (dve najtežji kroglici v dvojnem ohišju).

Teže posameznih izdelkov v kompletu:

  • Prazen enojni rokav ima težo 14,7 gramov
  • Prazna teža dvojnega rokava je 24,3 gramov
  • Tri žogice tehtajo po 10 gramov, 20,33 gramov in 34,48 gramov

O seriji izdelkov The Candy Shop

The Candy Shop je serija odličnih erotičnih igračk blagovne znamke Dream Toys. Ta raznolika zbirka takoj pritegne pozornost z nežnimi pastelnimi barvami in gladkimi oblikami. Vsaka igračka iz kolekcije The Candy Shop ima drugačno pastelno barvo in ustrezno ime. Izdelki te bodo razvajali z različnimi načini in mnogo hitrostmi vibriranja. Vsi izdelki imajo vgrajene polnilne baterije, ki se polnijo preko USB in so 100% vodoodporni, zato jih lahko uporabljaš tudi med tuširanjem ali v sproščujoči kopeli. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje