Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Komplet analnih čepov Pretty Love

Šifra izdelka: D-213048 | EAN koda: 8435565921385
24,95 €
Ni na zalogi! Dobava: Preverite
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Pretty Love
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Komplet analni čepov Pretty Love mini vsebuje tri silikonske analne čepe, ki so primerni tako za nepozabno stimulacijo moške prostate, kot tudi nepogrešljive analne užitke zanjo. Ker v kompletu prejmete čepe različnih velikosti, je komplet odlična izbira tudi za začetnike, ki bodo lahko pričeli z uporabo manjšega čepa ter nato po svojih občutkih uporabo stopnjevali.

Čepi so izdelani iz 100% silikona, ki je telesu prijazen, nealergen in popolnoma varen za uporabo. Čepe po končani uporabi lahko očistite z mlačno vodo in blagim milom, priporočamo pa uporabo čistila erotičnih igračk, ki le te tudi dezinficira.

Velikost čepov:

  • S: 85x40mm (premer srednjega dela: 25mm)
  • M: 115x50mm (premer srednjega dela: 28mm)
  • L: 130x50mm (premer srednjega dela: 35mm)

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje