Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni čep Bswish Bfilled Basic Plus Wave turkizen

Šifra izdelka: E31232 | EAN koda: 4897106300242
19,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: B Swish

Opis

Ste vedeli, da ima analno območje tako visoko koncentracijo živčnih končičev, da se lahko tudi najmanjši čep občuti neverjetno?

Analni čep Bfilled Basic Plus Wave je bil zasnovan s tem namenom. S spodbudno valovito teksturo, lepo zaobljeno konico, razširjeno podlago in 100% zaščitnim (in mehkim) silikonom, poskrbijo, da je igra tako vznemirljiva kot varna. Prav tako je nevibracijski čep, ki vzbuja vibracije iz prosto plavajoče uteži v notranjosti, ki prinaša najbolj vznemirljiv občutek. Ker ni potrebnih baterij, je čiščenje hitro in enostavno. 

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje