Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Analni čep Fun Factory - B Balls Duo vijoličen

Šifra izdelka: FUN0039166 | EAN koda: 4032498391663
39,95 €
Na zalogi! Dobava: 5-7 dni
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Brand: Fun Factory
Barva: Purple
Material: Silicone
Dolžina: 12,6 cm
Min Diameter: 3,2 cm
Max Diameter: 3,6 cm
Insertable depth: 11,6 cm
Suitable for anal penetration: Yes
Suitable for: Unisex
Easy to clean: Yes
Suitable lubricant: Water Based
Penetration: Yes
Waterproof: Yes
Analna stimulacija: Yes
Stimulation: Anal stimulation

Opis

Analni čep Fun Factory B Balls Duo, ki reagira na vaše gibanje!

Dve kroglici različne velikosti, ki sta namenjeni analni uporabi povezani v čep. Z vsakim vašim gibom se v notranjosti kroglic premikajo z vami tudi mali uteži, ki ustvarjata različne občutke. 

Nova stopnja analne stimulacije

Ta hibridni izdelek (kombinacija analni kroglic in čepa) ima edinstveno dodano prednost odzivanja na uporabnikove gibe z uporabo vrtljivih notranjih uteži. Vrteče se uteži v B Balls Duo se sprožijo z vsakim gibom in ure in ure sproščajo vznemirljive občutke - vse brez baterij! So popolnoma tihe in tanke podlage ni mogoče zaznati pod oblačili, zato lahko analno igračo diskretno nosite v javnosti kot erotično skrivnost! Glede na velikost čepa je le-ta primeren za izkušenejše v analnem seksu in ustvarjajo občutek polnosti. 

Čep je izdelan iz medicinskega silikona in je popolnoma varen za uporabo in enostaven za čiščenje. Za bolj prijetno izkušnjo svetujemo uporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Med spolnim odnosom čepa B Balls Duo skoraj ni mogoče ustaviti in sprostiti valove ekstaze. Bolj divji je spolni odnos, bolj intenzivne in vznemirljive so rotacije kroglic, ki sledijo telesnim ritmom. Moški, ki nosi B Balls Duo, uživa v poživljajoči masaži anusa in prostate. Pri ženskah B Balls Duo ustvarijo tesnejšo nožnico. Zanjo B Balls Duo zagotavlja tudi prijetne masažne občutke in analno stimulacijo med vaginalnim spolnim odnosom.


Length of both balls: 12.5 cm; Ø Ball: 3.2 cm and 3.6 cm; 87 g

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje