Analni čep Crushious Jolly vijoličen

Zaloga: Na zalogi
5,95 €
Z DDV
Z nakupom tega izdelka prejmeš 5 točk zvestobe!  

Predviden datum dostave:


Analni čep Crushious Jolly je klasični analni čep in je praktično nepogrešljiv v vašem predalu z erotičnimi igračkami. Njegova oblika je koničasta in omogoča postopno vstavljanje. Čep je zato odlična izbira za začetnike in vse ljubitelje analnih užitkov. Močan prisesek na spodnjem delu omogoča enostavno namestitev na vse gladke podlage in tako omogoča prostoročno uporabo.

Barva


Priporočamo tudi:


Primerno za ženske in moške
Opis

Podrobnosti izdelka

MaterialJelly
Primeren lubrikantNa vodni osnovi
Dolžina13cm
Vstavljiva dolžina9cm
Premer2,5cm
Primerno zaOba spola

Analni čep Crushious Jolly je klasični analni čep in je praktično nepogrešljiv v vašem predalu z erotičnimi igračkami. Njegova oblika je koničasta in omogoča postopno vstavljanje. Čep je zato odlična izbira za začetnike in vse ljubitelje analnih užitkov. Močan prisesek na spodnjem delu omogoča enostavno namestitev na vse gladke podlage in tako omogoča prostoročno uporabo.

Za enostavno uporabo in izboljšane občutke uporabljajte z analnim lubrikantom na vodni osnovi. Po uporabi čep umijte s toplo vodo in blagim milom, uporabite lahko tudi antibakterijsko čistilo erotičnih igračk.

Izdelan je iz prožnega Jelly materiala, ki omogoča najboljše udobje in predvsem prijetne izkušnje za uporabnike, ki šele spoznavajo analne užitke.

Mnenja(0)

Mnenja

Trenutno ni mnenj za ta izdelek.

Napiši mnenje za “Analni čep Crushious Jolly vijoličen”


.png .jpg .gif

Prijavi se

Meni

Primerjava0Moj seznam želja0

Vaša košarica

Ni izdelkov v košarici