Načela zasebnosti

Na podlagi aktivnosti na naši strani, personaliziramo vsebino strani tako, da ti skušamo najprej prikazati zate bolj zanimive vsebine in izdelke. S klikom na gumb "Razumem" ali katero koli drugo povezavo zunaj tega sporočila, sprejmeš uporabo piškotkov in uporabo zbranih podatkov za namene personalizacije in prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Personalizacijo in ciljano oglaševanje lahko kadarkoli izklopiš v nastavitvah zasebnosti.

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Erekcijski obroček Durex Pleasure ring

Šifra izdelka: D-231055 | EAN koda: 8410104601737
10,95 €
Ni na zalogi! Predvidoma po: 29. april
Diskretno pakiranje
Darilno zavijanje
Varen spletni nakup

Lastnosti

Znamka: Durex
Size fit: Normal
Wire/Bone: Yes

Opis

Durex Pleasure Ring je vrhunski silikonski erekcijski obroček, ki bo poskrbel za daljšo in tršo erekcijo. Obroček je izdelan iz 100% mehkega silikona, ki je izredno raztegljiv in se zato prilega vsem velikostim penisov.

Za lažjo uporabo lahko uporabite tudi lubrikant, uporabite pa le lubrikante na vodni osnovi saj bi lubrikanti na silikonski osnovi lahko poškodovali izdelek. Ker je obroček v celoti izdelan iz silikona je popolnoma neporozen in ga po končani uporabi zlahka umijete pod toplo vodo ali uporabite kanček blagega mila, tako ga boste lahko uporabili znova in znova.

Mnenja strank

  • Za ta izdelek še nimamo mnenja. Bodite prvi in napišite mnenje.

Napiši svoje mnenje